Kızılay Hatay ekibi, Kızılay Defne ekibi ve Kızılay Toplum Merkezi ile birlikte 4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek amacıyla farkındalık etkinliği düzenledi.
Düzenlenen etkinlikte vatandaşalar sağlıklı yaşam üzerine yürüyüş yapması için teşvik edildi.
Sağlıklı bir gelecek için adımlarımızı birlikte atalım diyen Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, “Kızılay Hatay ekibi olarak, Kızılay Defne ekibi ve Kızılay Toplum Merkezi ile birlikte 4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Toplum sağlığının korunması ve aktif bir yaşam tarzının teşviki için attığımız bu adımlar, vatandaşlarımıza sağlıklı yaşam bilincini aşılamada önemli bir rol oynuyor.
Dünya Yürüyüş Günü vesilesiyle, herkesi harekete geçmeye, sağlıklı bir yaşam için düzenli olarak yürüyüş yapmaya davet ediyoruz. Sağlıklı bir gelecek için adımlarımızı birlikte atalım!” dedi.
GENEL
25 Ekim 2025KÖŞE YAZILARI
25 Ekim 2025GÜNDEM
25 Ekim 2025GÜNDEM
25 Ekim 2025GÜNDEM
25 Ekim 2025GÜNDEM
25 Ekim 2025GÜNDEM
25 Ekim 2025
1
Başkan Güzel başarılı öğrencileri ağırladı
1947 kez okundu
2
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DEFNE KOZA EVİ’NE ANLAMLI ZİYARET
1839 kez okundu
3
DEFNE 2013 SPOR’UN İSMİ DEĞİŞTİ
1551 kez okundu
4
Hatay’da freni boşalan vinç dehşet saçtı: 4 ölü, 4 yaralı
1332 kez okundu
5
Defne’ye merdivenli sokaklar yapılıyor
1241 kez okundu