Defne Belediyesi, İlçe merkezi ve mahallelerinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçeye bağlı mahalle yollarında, yol betonlama çalışmalarını sürdürüyor.
Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Sinanlı Mahallesinde, yıllardır zeytin bahçelerine ulaşmakta zorluk yaşayan mahalle sakinlerinin yoğun talebi üzerine, yol betonlama çalışması gerçekleştirerek vatandaşların bu konudaki mağduriyetlerini giderdiklerini duyurdular.

Döşenen çelik hasırlara beton dökümü ile gerçekleşen betonlama çalışmaları ile yollar vatandaşların kullanımına elverişli hale getirildi.
Belli bir program dâhilinde çalıştıklarını belirten ekipler, ihtiyaç olan bölgelerde yol betonlama çalışmalarını uygulamaya devam edeceklerini ifade ettiler.
GENEL
21 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
21 Aralık 2025GÜNDEM
21 Aralık 2025GÜNDEM
21 Aralık 2025GÜNDEM
21 Aralık 2025GÜNDEM
21 Aralık 2025GÜNDEM
21 Aralık 2025
1
Başkan Güzel başarılı öğrencileri ağırladı
1994 kez okundu
2
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DEFNE KOZA EVİ’NE ANLAMLI ZİYARET
1914 kez okundu
3
DEFNE 2013 SPOR’UN İSMİ DEĞİŞTİ
1679 kez okundu
4
Hatay’da freni boşalan vinç dehşet saçtı: 4 ölü, 4 yaralı
1369 kez okundu
5
Defne’ye merdivenli sokaklar yapılıyor
1287 kez okundu