Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri olan kan bağışı kampanyasına katılarak duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu.
5 Temmuz Sürücü Kursu’nun, Türk Kızılay’ı ile iş birliği içerisinde düzenlediği anlamlı etkinlikte, Başkan Çelik de kan bağışında bulundu. Başkan Çelik’e, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Eyüp Denizoğlu da eşlik etti. İki isim, hem bağışta bulunarak hem de kampanyaya destek vererek vatandaşlara örnek oldular. Kan bağışı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Çelik, şu ifadeleri kullandı: “Bir cana umut olabilmek, insanın yüreğine en çok yakışan iyiliktir. Bu tür kampanyalar, sadece bağış yapmakla kalmaz; aynı zamanda toplumsal farkındalığın da artmasına katkı sağlar. Biz de bugün burada bulunarak hem destek verdik hem de birer ünite kan bağışında bulunduk.”
VATANDAŞLARA KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI YAPTI
Başkan Çelik, sağlıklı her bireyin düzenli olarak kan bağışında bulunmasının önemine değinerek, vatandaşları da bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti. “Unutmayalım,” dedi, “verilen her damla kan, yaşama tutunan bir eldir.” Kampanya boyunca vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekerken, Kızılay yetkilileri de duyarlılıklarından ötürü katılımcılara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam etmesi temennisinde bulunan Başkan Çelik, toplumsal yardımlaşmanın gücüne inandıklarını ve belediye olarak her zaman bu tür kampanyaların yanında olduklarını vurguladı.
GENEL
20 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
20 Aralık 2025GÜNDEM
20 Aralık 2025GÜNDEM
20 Aralık 2025GÜNDEM
20 Aralık 2025GÜNDEM
20 Aralık 2025GÜNDEM
20 Aralık 2025
1
Hatay’da bombalı eylem hazırlığındaki terörist adliyeye sevk edildi
6673 kez okundu
2
Sürücü direksiyon başında kalp krizi geçirince araç pastane duvarına çarptı
1952 kez okundu
3
AYHAN YAVUZ “KÜTÜPHANELER, GEÇMİŞİ GELECEĞE TAŞIYAN EN ÖNEMLİ YAPILARDIR”
1721 kez okundu
4
Barışmak için çağırdığı arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı
1584 kez okundu
5
YAVUZ “ENGELLİLERİMİZİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR”
1321 kez okundu