YAYMAN BAKAN URALOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

YAYMAN BAKAN URALOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

ABONE OL
17 Eylül 2025 11:50
YAYMAN BAKAN URALOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ağırladı.
Yayman, Bakan Uraloğlu ile yapılan görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığımızda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu Bey’i misafir ettik. Nazik ziyaretleri, kıymetli tavsiyeleri ve paylaşımları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
HATAY’IN ULAŞIM VE ALTYAPI SORUNLARI GÜNDEME GELDİ
Yayman, görüşmede Hatay’ın ulaştırma ve altyapı ihtiyaçlarının da masaya yatırıldığını vurguladı. Deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde ulaşımın ve altyapının önemine dikkat çeken Yayman, “Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için her alanda olduğu gibi ulaşımda da güçlü yatırımlar gerekiyor. Bu süreçte Bakanlığımızın katkıları çok değerli. Karayollarından demiryolu projelerine, liman altyapısından lojistik ağlara kadar tüm başlıkları değerlendirdik” ifadelerini kullandı.
“HATAY’A ÖZEL PROJELER DEVAM EDECEK”
Bakan Uraloğlu’nun Hatay’a yönelik projeler konusundaki hassasiyetine teşekkür eden Yayman, “Sayın Bakanımızın desteğiyle Hatay’ın yol, köprü ve altyapı projelerinde önemli ilerlemeler kaydediyoruz. Hedefimiz Hatay’ı sadece yeniden inşa etmek değil, çok daha modern ve dirençli bir şehir haline getirmek. Bu doğrultuda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızla güçlü bir koordinasyon içindeyiz” dedi.
Yayman, açıklamasının sonunda, “Bakanımızın nazik ziyaretleri ve tecrübeleriyle bizlere kattığı vizyon için bir kez daha teşekkür ediyorum. Hatay’ın geleceği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diyerek, hemşehrilerine de sabır ve umut mesajı verdi.

En az 10 karakter gerekli