Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor

Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor

ABONE OL
31 Mayıs 2022 15:55
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Haziran’dan sonra yaz sezonuna start verecek olan Hatay sahilleri, yerli tatilcileri ve yurt dışından gelecek olan turistleri bekliyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin en uzun sahillerini bünyesinde bulunduran ve bu sene katılımın diğer senelere göre oranla fazla olacağı Hatay’da yaz sezonu başlıyor. Sahil kesimlerinde hazırlıklarını sürdüren otel, pansiyon gibi tatil işletmeleri misafir akınına şimdiden hazır
Arsuz, İskenderun ve Samandağ ilçelerinin yoğun olacağı düşünülen sezonda en az 500.0000 ziyaretçinin Hatay’a gelmesi bekleniyor.

TURİSTLER AYRI İLGİ GÖSTERECEK
Tatil fiyatlarının artmasıyla birlikte birçok aile tatil yapmaktan kaçınsa da, özellikle yurt dışından gelecek olan gurbetçilerin, turistlerin fazla olacağı ön görülüyor. Döviz kurunun artmasıyla birlikte, fiyatlarında artması eşit orantıda ilerlediği için Dolar, Euro gibi para birimine sahip olan kişilerin daha rahat bir şekilde tatil yapacağı gözle görülür bir detay. Yine de 2 senedir pandeminin etkisinden dolayı bu seneyi tatil senesi fırsatı olarak gören ailelerin diğer yerlere nazaran daha bütçeli tatil seçeneği olan Hatay’ı seçmeleri bekleniyor.

Doğanay YİĞİTOĞLU

En az 10 karakter gerekli