İskenderun Gelişim Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. M. Gazi Şahutoğlu’nun hasta kabulüne başladığını duyurdu.
Yeni görevine dair açıklamalarda bulunan Dr. Şahutoğlu, bölge halkını güncel ve etkili ortopedik tedavi yöntemleriyle buluşturmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:“Diz, kalça ve omuz protezleri; el cerrahisi ve mikrocerrahi; spor yaralanmaları; artroskopik cerrahi; travma cerrahisi ile kas–iskelet sistemi hastalıklarının tedavisinde modern ve bilimsel yöntemler uyguluyoruz. Amacımız, hastalarımızın yaşam kalitesini en kısa sürede artırmak.”
Bölgede ortopedik tedavi ihtiyacının arttığına dikkat çeken Dr. Şahutoğlu, her hastaya kişiye özel tedavi planı oluşturduklarını vurguladı.
Op. Dr. M. Gazi Şahutoğlu için randevu oluşturma işlemleri 17 Kasım Pazartesi günü itibariyle başlıyor.
GENEL
12 Ocak 2026KÖŞE YAZILARI
12 Ocak 2026GÜNDEM
12 Ocak 2026GÜNDEM
12 Ocak 2026GÜNDEM
12 Ocak 2026GÜNDEM
12 Ocak 2026GÜNDEM
12 Ocak 2026
1
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8659 kez okundu
2
Tosyalı halkın sofrasına oturdu
3136 kez okundu
3
İSKENDERUN PERSONEL LOJMANLARI VE HEKİMEVİ İNŞAATI SÜRÜYOR
1605 kez okundu
4
HBB’DEN İSKENDERUN’A OLİMPİK HAVUZ VE KAPALI SPOR SALONU
1509 kez okundu
5
İSKENDERUN AGD’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
1448 kez okundu