Hatay’ın Antakya ilçesinde esnaf Süleyman Küpeli’ye ait prefabrik iş yeri, alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangın, geçtiğimiz günlerde Antakya ilçesi Haraparası Mahallesi’nde yaşandı. Alevlere teslim olan prefabrik büfeyi fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın söndürüldü. 40 yıldır esnaflık yapan depremzede Süleyman Küpeli’ye ait iş yeri yanarak kullanılamaz hale geldi.

“BUGÜN DE AÇMAYA KARAR VERMİŞTİK AMA AÇAMADIK”
40 yıldır iş yerinde esnaflık yapan Süleyman Küpeli, “40 yıllık dükkanımı, iş yerimi yaktılar. İş yerimi kim yaktı gerçekten bilmiyorum. Bugün de açmaya karar vermiştik ama açamadık. Ekmek teknemiz yandı kül oldu” dedi.
Büfenin yandığını görünce yaşadıklarını anlatan Özlem Arslan, “Burası bizim büfemizdi. Bize saat 16.00 sularında haber verdiler. Büfeniz yanıyor koşun yetişin dediler. Büfenin yanına geldik gördüğümüze inanamadık. Ben şaka zannettim kuzenimi aradım ve kuzenim de ağlayarak ‘evet doğru büfeniz yanıyor’ dedi. Büfenin yanına geldiğimizde gördüğümüz olayla şok içinde kaldık. Kim bu büfeyi nasıl oldu gerçekten bilmiyoruz. Etraftan şüpheli 3 kişinin olduğunu söylediler. Büfemizi yakandan şikayetçi olduk. Bir depremzede olarak gerçekten mağduruz” ifadelerini kullandı.


GENEL
30 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
30 Aralık 2025GÜNDEM
30 Aralık 2025GÜNDEM
30 Aralık 2025GÜNDEM
30 Aralık 2025GÜNDEM
30 Aralık 2025GÜNDEM
30 Aralık 2025
1
İSKENDERUN’UN EN BÜYÜK YOL PROBLEMLERİNDEN BİRİ ÇÖZÜLDÜ
5899 kez okundu
2
Uzun Çarşı esnafı çözüm bekliyor HBB uyuyor VARAN – 1
4359 kez okundu
3
YILMAZ: ANTAKYA’MIZ SAHİPSİZ DEĞİL
2580 kez okundu
4
HBB YOL ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
2444 kez okundu
5
BAŞKAN YILMAZ; “EZAN, ÇAN, HAZZAN SESLERİNİ AYNI ANDA DÜNYA’NIN BAŞKA HİÇBİR YERİNDE DUYAMAZSINIZ.”
1909 kez okundu