AK PARTİ 2023 SEÇİMLERİNE HAZIR MI?

AK PARTİ 2023 SEÇİMLERİNE HAZIR MI?

ABONE OL
24 Ocak 2021 18:40
AK PARTİ 2023 SEÇİMLERİNE HAZIR MI?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti olarak 2023 seçimlerine güçlü bir teşkilatla, vizyonla, çalışmayla hazırlanmayı planladıklarını belirterek, “Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği şu tarihi süreçte kritik öneme sahip 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı ile birlikte inşallah hem Cumhurbaşkanlığı’nda hem Meclis’te zaferle çıkacağız” diyerek hedefini net bir şekilde ortaya koymuştur.
AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre süreci çerçevesinde il kongrelerine küresel bir salgın olan Covid-19 nedeniyle, geçen yıl 22 Kasım’da ara verdikleri kongrelere 13 Ocak’ta yeniden başlandığını görüyoruz.
Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan, şubat ayı sonu itibariyle tüm il kongrelerinin hepsini bitirmeyi planladıklarını, akabinde normalleşme sürecinin olduğu bir zaman diliminde Büyük Kongrenin yapılacağını ifade ederek çalışmaların hızla başladığını görüyoruz.
Peki, 19 yıldır iş başında İktidar olan ve her girdiği seçimde kazanan bir partinin lideri, bizatihi kendisinin temsilcisi konumunda olan İL BAŞKANLARINDAN neler talep ediyor? Bizatihi kendisinden okuyalım;
“Görevlerini sürdüren ve kendilerine yeni görev tevdi edilen İL BAŞKANLARININ öncelikle parti bünyesinde hızlı bir toparlanma yapmaları gerektiğini,
“Öncelikle ilk günden bugüne kadar teşkilatlarımızda görev almış ve istikametini bozmamış istisnasız herkesin yeniden partimiz çatısı altında bir araya gelmesinin sağlanması gerektiği,
“Dağıtarak, kırarak, dökerek, bölerek değil, toparlayarak, birleştirerek, bütünleştirerek, kucaklayarak işe başlanılmazsa, hedeflere ulaşılamayacağı,
“Bir önce kendi içimizdeki arkadaşlarımızın gönüllerini kazanamazsak milletimizin gönlüne hiç girilemeyeceğini, çünkü GÖNÜL SEFERBERLİĞİ ancak büyük bir kadroyla yürütülmesi halinde başarılı olabilir. Üye sayısının kağıt üzerinde 11 milyonu geçmesi kadar, bu insanların her birini kutlu davamızın taşıyıcısı, anlatıcısı, savunucu haline getirilmesinin de önemli olduğu,
Peki daha başka neler diyor? Milletin Partisi olarak tarihe geçen AK Partinin lideri Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN
“AK Parti olarak 2023 seçimlerine güçlü bir teşkilatla, güçlü bir vizyonla, güçlü bir çalışmayla hazırlanmayı planlıyoruz. Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği şu tarihi süreçte kritik öneme sahip 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı ile birlikte inşallah hem Cumhurbaşkanlığı’nda hem Meclis’te zaferle çıkacağız.” Diyor. Devamla…
“Bizim hizmet ve eser siyasetimiz seçimden seçime değil, yılın her günü çalışmayı gerektirir. Bu anlayışla günün 24 saati ve haftanın her günü milletimizin içinde olacak, tek tek her bir insanımızın desteğini alacağız. Ülkemizin bugüne kadar ki kazanımlarını koruma yanında kendimizin ve evlatlarımızın geleceği için bu mücadeleyi başarıya ulaştırmak boynumuzun borcudur. Aksi takdirde tarih önünde vebal altında kalırız.”
“AK Parti milletimiz tarafından kurulan, sahibi de milletimizin bizatihi kendisi olan bir partidir. Burası siyasi, sosyal veya ekonomik kariyer kurumu değil, hizmet ocağıdır. Yaptığımız ve yapacağımız her şeyin merkezinde de çevresinde de milletimiz vardır. Bu bakış açısıyla işine dört eller sarılmayan hiç kimsenin AK Parti’de sorumluluk üstlenme hakkı da başarılı olma şansı da yoktur. İl başkanlarımız tüm bu süreci kendi şehirlerinde derleyip, toparlamakla, yürütmekle, hepsinden önemlisi diğer herkese örnek olmakla mükelleftir. Bir kez daha altını çizerek tekrarlıyoruz, önce kendi kadrolarımızı, ardından üyelerimizin tamamını, onlarla birlikte de tüm toplumu kucaklayacak bir parti faaliyeti ortaya koyacağız. İfa edeceğiniz bu kutlu ve tarihi vazifede her birinize muvaffakiyetler diliyorum.”
Şahsım; milletine hizmeti Hakka, adalete, insanlığa hizmet sayan ve samimiyetle hem helal işimizi yaparken, millete hizmeti de bir kamu görevi gören, hayatımızın olmazsa olmazı gören birisi olarak yukarıda arz edilen ALTIN KURALLARIN 85 Milyonluk tüm Türkiye’nin yönetimine talip, hizmetine talip olanlara da yönelik olduğunu görüyor ve düşünüyorum.
Bu kaidelere kalben uyulmasının şart olduğunu, hangi parti olursa olsun söz konusu millet, devlet, vatan, bayrak ve değerlerimiz olduğu zaman partiler üstü bir refleksle, bakış açısıyla, bir ve beraber olmamız gerektiğini, tüm yazılarımda, programlarımda yazdım, ifade ettim.
Vaktin Birlik ve Beraberlik olduğunu, doğru, isabetli tüm hamlelere, yatırımlara destek olunması gerektiğini, dürüst, ehil ve liyakatli kendini yetiştirmiş tüm vatan evlatlarına sahiplenilerek,  BÜYÜK TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKILMASI gerektiğini tekraren dile getiriyorum.  Hürmet ve Selam ile ..
Not: Önümüzdeki günlerde diğer Partilerin vizyon ve hedeflerini de köşeme alacağım. Takdir ve değerlendirme elbetteki milletin iradesidir.

En az 10 karakter gerekli