DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
STERLIN 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BIST %
BITCOIN 20845590,63%
Hatay
13°

KAPALI

04 31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antakya Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi hızlı adımlarla ilerliyor

Antakya Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi hızlı adımlarla ilerliyor

ABONE OL
11 Şubat 2022 12:38
Antakya Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi hızlı adımlarla ilerliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, ayakkabıcı esnafının işlerinin artması ve pazar payının arttırılması için olmazsa olmaz projesi küçük sanayi sitesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çinçin, sitenin ihale konusu ile ilgili AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede proje detayları masaya yatırılırken, Başkan Çinçin, esnafa müjdeli açıklama yaptı.

ÇİNÇİN: PROJEDE GELİNEN AŞAMAYI GÖRÜŞTÜK

Başkan Çinçin, yaptığı açıklamada; “Ayakkabı tabanı denildiğinde ülkemizde ilk akla gelen yerdir Antakya. Ayakkabı sektörümüzü eski parlak günlerine geri döndermek Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak en büyük hedeflerimizden biridir. Bunu başarabilmenin en önemli yapı taşı; Ayakkabıcı esnafımıza yakışır ve alt yapısı tamamlanmış modern bir sanayi sitesidir. Bugün Odamızda Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Ayakkabıcılar Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek sitenin ihale sürecinde gelinen son noktayı görüştük. Sitenin hayata geçmesi ve ülke ekonomimize kazandırılması en büyük ortak temennimiz olup, toplantıya katılan başta Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik’e ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli