İstanbul’da Hatay’ın tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen İstanbul’da Hatay Günleri çerçevesinde Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz TV8 kanalına röportaj verdi.

Antakya’nın sanatı, kültürü, gastronomisi ve gerçekleşen hizmetlerini TV8 ekranlarında değerlendiren Başkan Yılmaz, tüm vatandaşları fuara ve Antakya Belediyesi standına davet etti. TV8 kanalında Duygu Şenel’in konuğu olan Başkan Yılmaz, tüm TV ekibine Antakya Belediyesi’nin tanıtımına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

YILMAZ: ANTAKYA’MIZI TANITTIK
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “TV8 Kanalında yayınlanan Şehrin Nabzı programı sunucusu Duygu Şenel hanımefendi ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Şehrimizin tarihi, doğası, kültürü, mutfağı, el sanatları ve daha bir çok yöresel değerini tanıtmaya katkı sağladıkları için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

GENEL
16 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025
1
İSKENDERUN’UN EN BÜYÜK YOL PROBLEMLERİNDEN BİRİ ÇÖZÜLDÜ
5885 kez okundu
2
Uzun Çarşı esnafı çözüm bekliyor HBB uyuyor VARAN – 1
4347 kez okundu
3
YILMAZ: ANTAKYA’MIZ SAHİPSİZ DEĞİL
2571 kez okundu
4
HBB YOL ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
2431 kez okundu
5
BAŞKAN YILMAZ; “EZAN, ÇAN, HAZZAN SESLERİNİ AYNI ANDA DÜNYA’NIN BAŞKA HİÇBİR YERİNDE DUYAMAZSINIZ.”
1897 kez okundu