Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları kapsamında Antakya Bilim Fuarı Festivali’nde öğrenciler yıl boyunca emek verdikleri eserleri sergiledi.
Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yıl boyunca okullarda düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarlarında öğrencilerin büyük emeklerle hazırladığı projeler, bu kez ilçe düzeyinde bir araya geldi. Her biri kendi okulunda hayat bulan çalışmalar, 4006-C Bilim Fuarı Festivali ile birlikte ortak bir buluşma noktasında yeniden sergilendi.
FUAR ÖĞRENCİLERE İLHAM KAYNAĞI OLDU
Fuarın farklı okullardan gelen öğrencilerin, birbirlerinin projelerini tanımasına, birbirlerinden ilham almalarına ve birlikte başarmanın heyecanına sahne olduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tecimen açılışta yaptığı konuşmada, “Bu festival; sadece projelerin değil, aynı zamanda çocuklarımızın hayal gücünün, merakının ve gayretinin bir araya geldiği bir ortam oldu. Emeği geçen tüm öğrencilerimize, danışman öğretmenlerimize ve katkı sunan herkese içtenlikle teşekkür ederiz” dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle fuar ziyarete açıldı. Tecimen, stantları tek tek dolaşarak öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.
GENEL
07 Kasım 2025KÖŞE YAZILARI
07 Kasım 2025GÜNDEM
07 Kasım 2025GÜNDEM
07 Kasım 2025GÜNDEM
07 Kasım 2025GÜNDEM
07 Kasım 2025GÜNDEM
07 Kasım 2025
1
İSKENDERUN’UN EN BÜYÜK YOL PROBLEMLERİNDEN BİRİ ÇÖZÜLDÜ
5846 kez okundu
2
Uzun Çarşı esnafı çözüm bekliyor HBB uyuyor VARAN – 1
4313 kez okundu
3
YILMAZ: ANTAKYA’MIZ SAHİPSİZ DEĞİL
2534 kez okundu
4
HBB YOL ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
2405 kez okundu
5
BAŞKAN YILMAZ; “EZAN, ÇAN, HAZZAN SESLERİNİ AYNI ANDA DÜNYA’NIN BAŞKA HİÇBİR YERİNDE DUYAMAZSINIZ.”
1863 kez okundu