ASİ 1967 DERNEĞİ’NDE KONGRE HEYECANI

ASİ 1967 DERNEĞİ’NDE KONGRE HEYECANI

ABONE OL
24 Mart 2021 08:11
ASİ 1967 DERNEĞİ’NDE KONGRE HEYECANI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dernek kurucu başkanı olan Serdar KAHRAMAN kongreye katılan tüm üyelerin oyunu alarak yeniden dernek başkanlığına seçildi.

2020 yılında kurulan Asi 1967 Sosyal – Kültürel ve Sportif Faaliyetler Derneği daha önce pandemi nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından 3 kez ertelenen 1. Olağan genel kurul toplantısını 23 Mart 2021 Salı günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Genel kurulda oy kullanma hakkına sahip tüm üyelerin katılım gösterdiği kongre büyük coşku ve heyecana sahne oldu. Tüzük değişikliğinin de yapıldığı Asi 1967 derneğini 3 yıl boyunca yönetecek yeni yönetim organlarının seçimi yapıldı.

Dernek başkanı Serdar KAHRAMAN, genel kurulda yaptığı açıklamada;

“ ASİ 1967 derneği olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana başta Hatayspor olmak üzere Türk futboluna büyük katkılarda bulunmak için çalıştık. Taraftarlarımıza yönelik etkinliklerimize yeni dönemde de devam edeceğiz. ASİ 1967 derneği artık çıtayı daha da yükseltmiştir. Türk futbolunun geleceğine en büyük katkıları sağlamak amacıyla birçok yeni projeler üzerinde çalışmalarımız başlamıştır.

11 Haziran 2020 tarihinde kurulan derneğimizin bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan kurucu yönetim kurulu üyelerine şahsım ve derneğimiz adına teşekkürü bir borç bilirim. Artık yeni bir döneme başlıyoruz ve yeni bir yönetim kurulumuz mevcut. Başarılı işlere imza atacağından asla şüphemin olmadığı yeni yol arkadaşlarıma da bizimle birlikte oldukları için ayrıca şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.

Asi 1697 Derneği 1. Olağan kongresinde seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri:

YÖNETİM KURULU                                                    DENETLEME KURULU

Serdar KAHRAMAN    – Dernek Başkanı                              Alper ÇETİN

Mustafa UĞUR – Başkan Yardımcısı                                     Safa KAHRAMAN

Mustafa YAPRAK – Sekreter                                     Ahmet İNAN

Yasin BOZYİĞİT – Sayman

Mustafa TUNA – Yönetim Kurulu Üyesi

En az 10 karakter gerekli