Başak Cengiz kimdir?

Başak Cengiz kimdir?

ABONE OL
16 Kasım 2021 11:34
Başak Cengiz kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sade, hanımefendi, her genç kız gibi, idealleri ve hayalleri olan, eğitimli, inançlı, ana babasının ve tüm ailesinin göz bebeği gencecik bir kızdı.

Ama şimdi ne oldu?

Dindar nesil istemeyenlerin yetiştirdiği bir evden çıkan, beyni aklı fikri uyuşturucu maddeyle bloke olmuş, İnsan olduğunu unutmuş, hayatında hiç tanımadığı birini ruhsuzca canice, keskin kılıçla katledildi.

Sorgulanması gereken, ne oluyor bu gençliğe, acaba?

Neyi, neden eksik bıraktık da gençlik bu hale geldi?

Aile, çevre, okul eğitim üçlüsü nerede ayrılığa düştü.

VE her gün akıllara ziyan bir acı duyma korku ve kaygısıyla topluma ne mesaj verip, nereye götürmek ister sistemin çarkına çomak sokanlar.

Etkisiz tepkisiz, günü birlik bir olay gibi geçiştirmeler ve kökten çözüme varama konusunda ayrılığa düşen hakikat karşında kokuşmuş muhalefet.

Teröre, sapkınlığa, alkole, uyuşturucuya asla bayrak açmayıp, hatta destek olup, serbest olmaması konusunda, özgürlük alanına girer beyanına sahip çıkıp adeta yol açan, önderlik yapan konumda.

Aklımızla dalga geçer gibi, LGBT masası müdürlük açıp bünyesinde, belediye alanlarında içki reyonları açacak kadar, fütursuz umarsız, suça teşvikten zevk alacak kadar, milli ve manevi değerlerden uzak, biz diyebileceğimiz hiçbir icraatı desteklemeyip, maddi manevi bu milleti tarumar edecek icraatları ile

Adeta yıkım ekibi gibi gruplaşmış illegal güçlerin taşeronlarına istihdam yaratmayı vazife edilmiş bir yapılanma, ne yazık ki bu kutlu devleti yıkmak ve toprakları kirleterek, peşkeş çekerek, görev sürelerini doldurmak üzere, var güçleri ile çalışmakta.

Sadece, bir olay olunca algı yaratıp suçu hükümete

Atarak günü birlik, kirli siyaset hamallığı yapmaktalar.

Öyle bir asırda ve zamandayız ki Ahir zaman alametleri

Bir bir geçmekte, şer ittifaklarının açtıkları kapılardan.

Eğer milletçe bunların karşında olmaz, dur demezsek vallahi de billahi de yangın sadece komşuları değil, bizim evleri de sarınca anlayacağız büyük tehlikeyi.

Ne demek yaaaa. Nasıl bir dünya oldu baksana!

Ölenin neden öldüğünü, öldürenin neden öldürdüğünü bilmediği, şeytani güçlerin evlatlarımızı sahte ve sanal zevk kuyularına atarak, Türk İslam ülküsü insan kimliğinden sıyrılıp, sadist psikopat egoist narsist, şeytana tapan, vahşi hayvanlara dönmesi bize hiç mi uyanın mesajı gibi gelmiyor, eyyy insan dostlar!?!?

Artık, devlet şöyle yapsın söylemlerini bırakıp, biz milletçe, ebeveyn olarak, neler yapmalıyız, onu acilen düşünmeli, terbiye kurallarını atalarımızın bize aktardığı şekilde işleme koymalıyız.

Okul çağına geçmiş çocuk terbiye yaşını geçmiştir.

Okullar sadece eğitimle görevli terbiye ile değil.

Sen, 7 yaşına kadar, sevgiyi saygıyı kardeşliği iyiliği kötülüğü hayvan sevgisini, doğa sevgisini, çevre duyarlılığını, temizliği canlı cansız her varlığa saygıyı öğretmez, insanlık mayasını onun gönül kâsende Yoğurmazsan ebeveyn olarak görevini yapmazsan

 Körpecik bedeni her türlü karmaşanın mevcut olduğu çevrenin insafına bırakıp bir de okula devredersen, olacağı işte bu. Elinde satırla istediğini doğrama yetkisi olduğunu zanneden zavallı bir mahlûk ile yüz yüze kalırsın. Maalesef ki, insanların yaptığı iğrençlikleri duydukça içinde yaşanası bir dünya kalmadığı kanaati hasıl olmuş çoğu insanda. Doğurmak istemiyor kadın. Korkuyor ve nasıl bir dünyaya bırakıp gideceğim, en iyisi çocuk yapmayın diyor yeni nesil. Neden peki??? Sorumluluk almamış ve kedine güveni yok. Aile, yemedim yedireyim giymedim giydireyim ile hiç bir eksik bırakmayıp, düşünmeden yaşamayı, hazıra konarak, kanaati, idareyi, hesabı, kitabı unutturuyor.

Aşırı dozda sorumsuzluk, hazır buldumcuk yüklüyor,

Bunlar hiçbir şeyin kıymetini bilmediği gibi, sevgiyi de israf ediyor. Vefayı ve ailesini bir yerde hiçe sayıyor.

Varlığın da sınırsızı hasta eder, yokluğun da.

Bu nedenle, maneviyata milli şuura yönelerek ancak insanlığın geleceğini kurtarabiliriz.

Her gün ateş düşen evlere bakmak bizi duyarsız yapmasın,  çünkü o ateş bize de çok yakın.

Allah’ım bu güzel kızımızı şehirlerden yazsın inşallah.

Ana babasına ailesine sabır versin. Amin.

Bir daha aşka ana babanın canı yanmaması umuduyla Sevgiyle kalın hoşça kalın.

En az 10 karakter gerekli