DOLAR 32,5650 0.06%
EURO 34,9362 0.18%
STERLIN 40,6070 0.06%
ALTIN 2.423,880,04
BIST %
BITCOIN 2093946-3,11%
Hatay
23°

KAPALI

04 23

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN ULUSLARARASI TİCARET KÖPRÜSÜ

BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN ULUSLARARASI TİCARET KÖPRÜSÜ

ABONE OL
7 Mayıs 2023 13:18
BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN ULUSLARARASI TİCARET KÖPRÜSÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’ın yaralarını sarmak amacıyla ulusal ve uluslararası girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

Başkan Çinçin, bu kapsamda son olarak İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Başkanı Livio Manzini, Eşi Giovanna Manzini ve Genel Sekreteri Fatih Ayçin’i, Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Başkan Yardımcısı Serdar Şahutoğlu, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ve Teofarm Çiftlik sahipleri Elif-Osman Ovalı çifti ve Hatay Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Çiğdem Kıral ile birlikte ağırladı.

Başkan Çinçin, gerçekleşen görüşmenin ardından heyete Hatay’da hizmet veren İtalya Devleti tarafından kurulan İtalya Sahra Hastanesi’ni gezdirdi.

GÖRÜŞMELER HATAY’A OLUMLU YANSIYACAK

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, görüşmenin verimli geçtiğini belirtti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Çinçin; “İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Başkanı Livio Manzini, Eşi Giovanna Manzini ve Genel Sekreteri Fatih Ayçin bizleri ziyaret etti.

Misafirlerimizi Meclis Başkanımız Selahattin Eskiocak, Başkan Yardımcısı Serdar Şahutoğlu, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz, Genel Sekreterimiz Ali Mullaoğlu ve Teofarm Çiftlik sahibi Üyemiz Elif-Osman Ovalı çifti ve Hatay Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Çiğdem Kıral ile birlikte ağırladık.

Misafirlerimizin Teofarm ziyaretinin ardından Odamıza ait Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan Antakya Mobilyası Ortak Üretim Merkezi, Odamız Hizmet Binası ve ardından Defne İtalyan Sahra Hastanesi ziyaret ettik Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çinçin, bu görüşmelerin Hatay’a kısa süre içerisinde olumlu dönüşünün olacağını belirtti.

En az 10 karakter gerekli