BAŞKAN ÖNTÜRK ÖĞRENCİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

BAŞKAN ÖNTÜRK ÖĞRENCİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

ABONE OL
25 Haziran 2025 21:36
BAŞKAN ÖNTÜRK ÖĞRENCİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Başkan Mehmet Öntürk’ün liderliğinde gençlere yönelik eğitim, spor, sanat, kültürel faaliyetler ve sosyal sorumluluk alanında birçok proje ve çalışmaya imza attı.

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Başkan Öntürk’ün yerel seçimler öncesi üniversiteyi ilk kez kazanan öğrencilere yönelik söz verdiği “İlk Bavulum İlk Biletim Projesi’ni” hayata geçirdi.

HBB, proje kapsamında başvurusu olumlu sonuçlanan 8 bin öğrenciye harçlık ve bilet parası olarak 2000 lira ve içi hediyelerle dolu bavullar hediye etti.

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

Projeyle ilgili konuşan HBB Başkanı Öntürk, çıkacakları eğitim yolculuğunda gençlerin yanlarında olmak istediklerini belirterek, üniversiteyi ilk kez kazanan öğrencilere ilk bavulunu alarak içine kendi güçleri ve imkânları doğrultusunda hazırladıkları hediyeleri ve harçlıklarını eklediklerini kaydetti.

En az 10 karakter gerekli