Başkan Sarı gönül köprüleri kuruyor  

Başkan Sarı gönül köprüleri kuruyor  

ABONE OL
9 Mayıs 2023 16:26
Başkan Sarı gönül köprüleri kuruyor  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilediği ilçesindeki vatandaşlarla gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

Başkan Sarı, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Milletvekili adayları ile birlikte mahalleleri dolaşarak vatandaşlarla kucaklaştı. AK Parti’nin Hatay’dan rekor oy ile TBMM’ye gitmesi için gecesini gündüzüne katarak kapı kapı dolaşan Başkan Sarı, vatandaşlardan bir oy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bir oy da AK Parti’ye istiyor. Hatay’da önümüzdeki dönemin yeniden diriliş dönemi olacağını belirten Başkan Sarı, bu dönemde AK Parti’nin güçlü olmasının önemini tüm ziyaretlerinde vurguluyor.

14 MAYIS HATAY’IN KADERİNİ BELİRLEYECEK

Hatay’ın önümüzdeki dönemde yeniden diriliş dönemine gireceğini ve şehrin baştan imar edileceğini belirten Başkan Sarı, vatandaşların AK Parti’ye tam destek vermesini istedi. Bu seçimin koltuk ve makam davası olmadığının altını çizen Başkan Sarı; “Altınözülü hemşerilerim bizleri ne zaman yanlarına gelsek baştacı etti. Altınözülüler kendisine hizmet edeni asla unutmaz. Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sizlere yıkılan evlerinizi 1 yıl içinde teslim etme sözü verdi. O zamana kadar ihtiyaçlarınızın karşılanması için de bizler elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs’a az bir zaman kaldı. Sizlerden bir kez daha milletin adamı, mazlum ulusların umudu dünya liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha güçlü destek istiyorum. Bu seçim Hatay’ımız için yeniden dirilişin başlangıcı olacak. Altınözü’nde ve Hatay’da inşallah sandıkları AK Parti ile patlatacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarı, şimdiye dek her zaman yanlarında olduğu Altınözülü hemşerilerinden 14 Mayıs’ta yanlarında olmalarını isteyerek ziyaretlerini sonlandırdı.   

En az 10 karakter gerekli