DOLAR 32,5489 0.11%
EURO 34,9670 -0.16%
STERLIN 40,8911 -0.18%
ALTIN 2.435,690,00
BIST %
BITCOIN 2082032-0,79%
Hatay
23°

KAPALI

12 38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Başkan Teksöz’den Cumhur İttifakı’na teşekkür mesajı”

“Başkan Teksöz’den Cumhur İttifakı’na teşekkür mesajı”

ABONE OL
26 Mayıs 2021 22:07
“Başkan Teksöz’den Cumhur İttifakı’na teşekkür mesajı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, dün gerçekleşen Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nde su fiyatlarında yapılan %20 indirimden dolayı Cumhur İttifakı temsilcilerine teşekkür etti.

Başkan Teksöz, pandemi döneminde vatandaşlara bir nebze de olsa rahatlatma imkanı sağlayan konuyu daha önce de kendisinin gündeme getirdiğini ve konunun takipçisi olduğunu belirtti. Bu konu ile ilgili Hatay Valisi Rahmi Doğan’a da öneride bulunduğunu kaydeden Teksöz, yapılan indirimden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade etti.

KEŞKE KARAR OYBİRLİĞİ İLE ALINSAYDI

Başkan Teksöz, indirimde emeği geçen başta Hatay Valisi Rahmi Doğan olmak üzere Cumhur İttifakı temsilcilerine ve İl başkanlarına yönelik olarak yayınladığı mesajında,

“Saygıdeğer Halkımız, Esnaf ve sanatkar ağabeylerim kardeşlerim % 20 su fiyatları indirimi için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Malumlarınız üzere pandemi döneminde bir nebzede olsa su fiyatlarının aşağıya düşürülmesi için öncelikle Sayın Valimiz Rahmi Doğan Beyefendiyi ziyaret ederek destek istemiştim. Ardından sırayla mecliste gurubu olan siyasî parti İl Başkanlarımızla bir telefon görüşmesi yaptım.Tabiki hepsinin gönlünün esnafımızla birlikte olduğunu hissettim ve gördüm. Keşke bu karar oybirliği içerisinde çıksaydı ve bende herkese teşekkür etme fırsatı bulsaydım. Öncelikle Sayın Valimiz Rahmi Doğan Beyefendiye Cumhurittifakı İl Başkanlarımıza ve diğer siyasi Parti İl Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza HBB Cumhur İttifakı meclis üyelerine ve gönlü bizimle olan bütün meclis üyelerine teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli