BAŞKAN TUTAR YEŞİLAY HEYETİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN TUTAR YEŞİLAY HEYETİNİ AĞIRLADI

ABONE OL
28 Kasım 2025 09:42
BAŞKAN TUTAR YEŞİLAY HEYETİNİ AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memur-Sen Hatay Şube Başkanvekili ve Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, Yeşilay Hatay Şube Başkanı İbrahim Kuyubaşıoğlu ile yönetim kurulu üyesi Mustafa Öztürk’ü sendika yerleşkesinde ağırladı.
Tutar, “Sendika yerleşkemizde bizleri ziyaretleriyle onurlandıran Yeşilay Hatay Şube Başkanı İbrahim Kuyubaşıoğlu’na ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Öztürk’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
İBRAHİM KUYUBAŞIOĞLU YEŞİLAY’IN ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI
Kuyubaşıoğlu, bağımlılıkla mücadele kapsamında Hatay’da yürütülen farkındalık faaliyetleri hakkında bilgiler vererek toplum sağlığı için iş birliğinin önemine dikkat çekti.
HEYET GELECEK DÖNEM İSTİŞARELERİNİ DEĞERLENDİRDİ
Görüşmede, iletişimin güçlendirilmesi ve ilerleyen süreçte karşılıklı temasların sürdürülmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Ziyaret, iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.

En az 10 karakter gerekli