BAYRAKDAR: EĞİTİM ÇALIŞANLARI KİME YETKİ VERECEĞİNİ BİLİYOR

BAYRAKDAR: EĞİTİM ÇALIŞANLARI KİME YETKİ VERECEĞİNİ BİLİYOR

ABONE OL
27 Mayıs 2025 22:52
BAYRAKDAR: EĞİTİM ÇALIŞANLARI KİME YETKİ VERECEĞİNİ BİLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memur Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Hatay’da 11 yıldır üst üste yetkili sendika olmaları dolayısıyla gurur dolu bir açıklama yayınladı.
Çok sayıda ilçede yetkili, diğer tüm ilçelerde de etkin konumda olduklarını kaydeden Başkan Bayrakdar açıklamasında. “Eğitim hizmet kolundaki sendikaların 15 Mayıs 2025 mutabakat tarihi itibarıyla Hatay İlmizdeki üye sayıları belli oldu. Aralıksız 11 yıldır olduğu gibi ilimizdeki eğitim çalışanlarımız bu yıl da Eğitim- Bir -Sen’e güvendiklerini bir kez daha ilan etmiş oldular.
15 ilçemizin 10’unda Eğitim Bir Sen’in hem masada hem sahada en güvenilir mücadele eden, kazanıma dönüştüren ve hizmet üreten sendika olduğunu haykırarak Yetkili Sendika olarak devam etmemiz gerektiğine karar verdi ve bize kıymetli bir sorumluluk tevdi etti. Hatay İlimiz genelinde Yetkili Sendika olmamızın yanı sıra Antakya, İskenderun, Dörtyol, Kırıkhan, Erzin, Reyhanlı, Payas, Yayladağı, Belen ve Kumlu ilçelerimizde de bu yıl yine yetkiliyiz. Eğitim Bir Sen’imiz Altınözü, Hassa, Defne, Arsuz, Samandağ ilçelerimizde de etkili olarak her bir eğitim çalışanımızın yanında olmaya, mücadele etmeye ve hizmet üretmeye devam edecektir.
EN YAKIN SENDİKA İLE ARADAKİ FARK ARTTI
Eğitim-Bir-Sen’imiz geçen yılki mutabakat sayılarımıza göre üye sayısını 279 arttırarak Hatay’da üye sayısını en fazla arttıran sendika olmuş, kendisine en yakın sendika ile arasındaki farkı geçen yıl 1079 iken bu yıl 1229’a çıkarma başarısını göstermiştir. Eğitim çalışanlarımız hoş değil boş konuşan, yol açmak yerine yol tıkayan, yük almak yerine yük olan, hizmet üretmek yerine bilgi kirliliğiyle algı üretene ve kuru gürültüyle çevre kirliliği oluşturanlara prim vermemiş deprem sürecinde ve sonrasında da yaşadıkları her zorlu süreçte kim yanlarında durmuş, omuz vermiş, mücadele etmiş dertleriyle dertlenmiş ve derman üretmeye çalışmışsa yetkiyi de ona vermiştir. Eğitim Bir Sen’imize güvenen, inanan, destek olan, üye sayımızın ve gücümüzün artmasına katkı sunan il ve ilçe teşkilat yöneticilerimize, kıymetli üyelerimize ve eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli