Çelik, Gülen ve Yılmaz Antakya'da istişarelerini sürdürdü 

Çelik, Gülen ve Yılmaz Antakya'da istişarelerini sürdürdü 

ABONE OL
3 Şubat 2021 09:40
Çelik, Gülen ve Yılmaz Antakya'da istişarelerini sürdürdü 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, beraberindeki Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen ile birlikte Antakya genelinde istişarelerini sürdürüyor.
Mecliste Hatay’a hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan Milletvekili Çelik, boş vakitlerinde de Antakya’ya gelerek kurum müdürleri ve vatandaşlarla istişare ederek durum tespitlerinde bulunuyor. Bu ziyaretler kapsamında bugün İŞKUR Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel, DSİ Hatay Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci, Tanışma Mahallesi Muhtarı Haşim Bayraktar, Tarım İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve Hatay Tapu ve Kadastro 12. Bölge Müdürü Taner Taşkıran ziyaret edildi. Milletvekili Çelik, beraberindeki Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen ile DSİ Hatay Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci’yi de alarak Tanışma Mahallesi’nde bulunan dereye yapılması planlanan taşkın koruma tesisinin yeri için muhtar Bayraktar ile istişarelerde bulundu. Heyet tanışma’daki temaslarının ardından Bohşin Mahallesi’ne yapılması planlanan taşkın koruma tesisi için incelemelerde bulundu.
EL SANATLARI MÜZESİNE ÖZEL İLGİ
Heyet, buradaki temaslarının ardından Antakya Belediyesi El Sanatları Müzesi’ni ziyaret etti. Tesisteki çalışmaları dikkatle inceleyen Çelik, çalışmaları oldukça beğendi. Milletvekili Çelik yaptığı değerlendirmede, “Antakya Belediyesi El Sanatları Merkezi, şehrimizin kültürünü ve geleneksel el sanatlarını gelecek nesillere aktarmakla kalmıyor,  ziyaretçilerine huzur dolu bir ortam da sunuyor” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli