Hatay Valiliği himayelerinde yürütülen “Yüreğimizdeki Işık Projesi” Yaz Kursları kapsamında, Kırıkhan’da çocuklara “Hoşgörü, Yardımlaşma ve Empati” temalı bir psikoeğitim verildi.
Kırıkhan Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, ilçeden 80 çocuk katılım sağladı. Programda Psikolog Didem Çolak, Psikolog Sevim Sürücü ve Çocuk Gelişimci Beyza Bilir’in rehberliğinde çocuklara yönelik grup çalışmaları, sohbetler ve drama etkinlikleri gerçekleştirildi.
2025 Aile Yılı vizyonu doğrultusunda planlanan bu etkinlik; çocukların hoşgörü, yardımlaşma ve empati gibi temel insani değerleri pekiştirmesine katkı sağladı. Çocukların gözlerindeki umut ve mutluluk, bu sosyal sorumluluk projesine yüklenilen değerin en anlamlı yansıması oldu.
GENEL
23 Temmuz 2025KÖŞE YAZILARI
23 Temmuz 2025GÜNDEM
23 Temmuz 2025GÜNDEM
23 Temmuz 2025GÜNDEM
23 Temmuz 2025GÜNDEM
23 Temmuz 2025GÜNDEM
23 Temmuz 2025