Defne’de eğitime Gülistan damgası

Defne’de eğitime Gülistan damgası

ABONE OL
5 Ekim 2021 20:04
Defne’de eğitime Gülistan damgası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ilçede denetim ve inceleme ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Müdür Gülistan, Şube Müdürleri Mehmet Sarıyıldız ve Casim Çimen ile birlikte Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında Okul Müdüründen okulun genel durumu ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler alan Müdür Kemal Gülistan, ”İlçemiz Defne’ye böyle yeni bir okul kazandıran başta Hayırsever Ersin Şahin ve ailesine, yapımında ve donatımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah Hatay’ın en başarılı ilçesi olan ilçemiz Defne’de başarı çıtasını daha da yükselterek, vatanını, bayrağını, milletini seven vicdanlı ve başarılı iyi insanlar yetiştirmeye devam edeceğiz.” dedi. Öğretmenlerle ve öğrencilerle de sohbet ederek isteklerini dinleyen Müdür  Kemal Gülistan, Okul Müdürü Murat Yurtsever’e, idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi. Gülistan aynı zamanda Özengili, Çökek ve Hüseyinli Mahallelerinde bulunan okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında Okul Müdürlerinden okulların genel durumu ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler alan Müdür Kemal Gülistan, okul idarecilerine, öğretmenlere, öğrencilere başarılar diledi.

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINA ZİYARET

Gülistan, Turunçlu Şehit Hakan Üçyıldız Ortaokulunda salgın tedbirlerine de uyularak yüz yüze devam eden 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul Müdüründen ve kurs öğretmenlerinden kurslar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerle de sohbet ederek onların isteklerini dinleyen Müdür Kemal Gülistan, Amaçlarının Defne’de eğitim çıtasını yükseltmek, DYK kursları ile öğrencilerin akademik yönden eksiklerini tamamlamak, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, başarılı insanlar yetiştirmek olduğunu söyleyerek, idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

MÜDÜRLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Müdür Gülistan, Şube Müdürleri Mehmet Sarıyıldız, Mahmut Doğan ve Casim Çimen ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’i makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. İlçede eğitimle ilgili tüm çalışmaları bizzat takip eden Gülistan, denetim ve ziyaretlerini sürdürüyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli