Döner kanatlar’dan Başkan Keskin’e ziyaret

Döner kanatlar’dan Başkan Keskin’e ziyaret

ABONE OL
9 Eylül 2021 13:28
Döner kanatlar’dan Başkan Keskin’e ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknofest “liseler arası insansız hava aracı döner kanat kategorisi” yarışmasına katılan ve   103 takım arasından 6. olarak finale kalan Dörtyol Fen Lisesi öğrencilerinden Salih Selli, Mustafa Çağatay Özden, Eren Öz, Yunus Emre Tom, Umut Can Cebbur ve Danışman Öğretmen Ufuk Şanlı, Okul Müdürleri Çağatay Çaça ile birlikte Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’i ziyaret ettiler.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’e gerçekleştirilen ziyarette bunun bir yarışmanın ötesinde bir eğitim olduğunu vurgulayan Dörtyol Fen lisesi Müdürü Çağatay Çaça; “Yarışma, lise ve dengi okul öğrencilerimizi, İnsansız Hava Araçları (İHA) teknolojilerine yönlendirmeyi, herhangi bir kategori ve görev tanımı olmaksızın hayal ve fikir dünyalarını geliştirerek farklı yapılardaki (sabit kanat, döner kanat, hibrit, çırpan kanat, vb.) İHA’larla her türlü bilimsel, teknolojik, yetenek ve beceriye dayalı uçuşları teşvik etmeyi ve ülkemizi İHA teknolojisinde başarılı olan ulusal ve uluslararası öğrencilerin buluşma noktası haline getirmeyi amaçlamakta. Döner kanat katagorisinde103 başvurucu arasından Dörtyol Fen Lisesi öğrencilerimiz 6. sırada yer alarak 13-18 Eylül 2021 tarihinde Bursa’da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı. Bu vesileyle bizlere destek ve teşvik olan başta Dörtyol Belediyemiz olmak üzere Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odamız ile Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza şahsım, öğrencilerim ve kurumumuz adına teşekkür ediyorum.” dedi.      

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de 13-18 Eylül tarihleri arasında Bursa’daki finale katılacak olan öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devam diledi.

En az 10 karakter gerekli