İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, kentin önemli ticaret noktalarından biri olan Ayakkabıcılar Çarşısı’nda yürütülen renovasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmaların detayları hakkında bilgi alan Başkan Dönmez, yaptığı açıklamada, çarşının yeni görünümüyle bölgenin ekonomik ve sosyal hayatına büyük katkı sağlayacağını belirtti. Başkan Dönmez, “Ekiplerimiz tarafından kentimizin önemli esnaf çarşılarından birisi olan Ayakkabıcılar Çarşısı’nda devam eden renovasyon çalışmalarını titizlikle takip ediyoruz. Çarşımız, yenileme çalışmaları tamamlandığında modern ve estetik bir yapıya kavuşacak. Bu süreçte esnafımızın ve halkımızın ihtiyaçlarını gözeterek hareket ediyoruz” dedi.

BAŞKAN DÖNMEZ EKİPLERDEN BİLGİ ALDI
Yapılacak düzenlemelerle çarşının hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin uğrak noktası haline geleceğini vurgulayan Dönmez, “Ayakkabıcılar Çarşısı, kentimizin kültürel ve ticari mirasını yansıtan önemli bir alan. Yenilenen yüzüyle burası, sadece alışveriş yapılan bir yer değil, aynı zamanda kentin cazibe merkezlerinden biri olacak. Bu tür projelerle İskenderun’un genel görünümünü ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Renovasyon çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanırken, çarşıda modern altyapı, estetik tasarımlar ve işlevsel alanların oluşturulması için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Başkan Dönmez, bu tür projelerle hem esnafın hem de kentin genel ekonomisinin canlanacağını dile getirdi.

GENEL
27 Ekim 2025KÖŞE YAZILARI
27 Ekim 2025GÜNDEM
27 Ekim 2025GÜNDEM
27 Ekim 2025GÜNDEM
27 Ekim 2025GÜNDEM
27 Ekim 2025GÜNDEM
27 Ekim 2025
1
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
7856 kez okundu
2
Tosyalı halkın sofrasına oturdu
3034 kez okundu
3
İSKENDERUN PERSONEL LOJMANLARI VE HEKİMEVİ İNŞAATI SÜRÜYOR
1520 kez okundu
4
HBB’DEN İSKENDERUN’A OLİMPİK HAVUZ VE KAPALI SPOR SALONU
1442 kez okundu
5
İSKENDERUN AGD’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
1360 kez okundu