DOLAR 32,6021 0.39%
EURO 34,8256 0.25%
STERLIN 40,6812 0.2%
ALTIN 2.491,480,30
BIST %
BITCOIN 21182074,33%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

16 19

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

“Esnaf dostu Sabit Teksöz güven tazeledi”

“Esnaf dostu Sabit Teksöz güven tazeledi”

ABONE OL
9 Temmuz 2021 00:24
“Esnaf dostu Sabit Teksöz güven tazeledi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına büyük bir teveccühle seçilen Sabit Teksöz, her zaman olduğu gibi, bundan sonra da esnafın yanında olacağını söyledi.

Dün gerçekleşen olağan genel kurulda oyların büyük bir bölümünü alarak başarısını pekiştiren Teksöz, seçimin ardından sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu. Haftanın 7 günü 24 saat her şart ve ortamda telefonlarının esnaflara açık olduğunu belirten Teksöz, yaptığı açıklamada, “Kooperatifimiz kısa süre içerisinde Antakya ilçemizdeki tüm esnaflarımızın daha iyi bir duruma gelebilmesi için var gücüyle çalışıyor. Esnafımız için şimdiye kadar elimizden gelen her çabayı sarf ettik ve üye sayımızı sürekli arttırdık. Esnafımıza Pandemi döneminde maddi yardım dağıtarak bu pandemi sürecinde esnaf kardeşlerimizin abilerimizin yanında olmaya çalıştık. Merkez birliğimizin yoğun çalışmaları sonucu kredilerimiz 3 defa ertelendi ve talepte bulunan her esnafımıza 25 bin TL para dağıttık. Takipte bulunan esnaflarımıza yeniden faizi silinerek taksitlendirme imkanı sağladık. Bu imkanları bize sağlayan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve TESKOMB Genel Başkanımız sayın Abdulkadir Akgül’e teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

ÇITAYI DAHA DA YUKARI ÇEKECEĞİZ

Başkan Teksöz, konuşmasının devamında, “Bugün sizlerin de onayıyla göreve devam ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi her zaman esnafımızın yanında olmaya çalışacağım. Esnafın sadece krediyle ilgili sorunlarında değil gerek resmi gerek özel kurumlarda her türlü iş ve işlemlerinde bana başvurabilirler. Ben de her sorunun çözümü için elimden gelen her çabayı sarf edeceğim. Çünkü hedefim yıllardır içinde bulunduğum bu kurumda çıtayı daha yükselterek her zaman esnafın bir güven kapısı haline getirmektir. Her zaman esnafımızın emrindeyim. İnanıyorum ki hep birlikte bu kooperatifi en iyi durumda kalması için çalışacağız ve başaracağız. Genel kurulumuzun ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyor saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Başkan Sabit Teksöz, kongreye katılan ve kendisine destek verenlerin güvenini boşa çıkarmayacağını belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti. (Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli