FANSA AİLESİNİN ACI GÜNÜ

FANSA AİLESİNİN ACI GÜNÜ

ABONE OL
13 Haziran 2025 19:16
FANSA AİLESİNİN ACI GÜNÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Hacıpaşa mahallesinin köklü,saygın ve sevilen ailelerinden biri olan Fansa ailesinin kıymetli büyüğü Fethiye Fansa dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Her Ramazan ayında küncülü helva tezgahının başına geçen ve güleryüzünü hiçbir zaman eksik etmeyen.Uzun Çarşının ablası, Sadık Fansa’nın kıymetli eşi,  Yunus ve Şahap Fansa’nın anneleri Fethiye Fansa  uzun süredir metanetle mücadele ettiği rahatsızlığına yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.

Sevenlerini büyük üzüntüye boğan merhume Fethiye Fansa’nn cenazesi Hacıpaşa mahallesi Camisinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hacıpaşa Asri mezarlığına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine akraba ve sevenleri katılım göstererek Fansa ailesinin acısına ortak oldular.

Merhume Fethiye Fansa için taziyenin Hacıpaşa mahallesindeki evlerinin önünde kurulan taziye çadırında alınacağı bilgisi verildi.

Hatay Söz Gazetesi olarak merhume Fethiye Fansa’ya Allah’tan rahmet,Kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli