“Gülistan, Defne’de eğitime değer katıyor”

“Gülistan, Defne’de eğitime değer katıyor”

ABONE OL
24 Kasım 2021 11:08
“Gülistan, Defne’de eğitime değer katıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, yaptığı çalışmalarla ilçede eğitime değer katıyor. Müdür Gülistan, Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ve Özel Doğuş Koleji işbirliği ile Özel Doğuş Kolejinde Satranç Turnuvası açılış programına katıldı.

Gülistan, ”Satranç beyin egzersizi için çok önemlidir. Vücudumuzun nasıl harekete, egzersize ihtiyacı varsa beynimizin de egzersize ihtiyacı vardır. Satranç ta beynimizin egzersizidir. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve ev sahipliği yapan Doğuş kolejine teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Gülistan ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Öntürk tarafından ilk hamleler yapılarak satranç turnuvasına start verildi.

ERASMUS PROJE ORTAKLARI AĞIRLANDI

Defne Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Erasmus projesi çerçevesinde İlçede bulunan proje ortakları Müdür Kemal Gülistan’ı ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında yurt dışından gelen misafirlerle sohbet eden ve eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Gülistan, bu proje faaliyetlerini yürüten başta Okul Müdürü Ömer Uğur Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

EĞİTİMCİLERE PROMOSYON MÜJDESİ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası Sanayi Şubesi arasında 2022 yılından itibaren 3 yıl geçerli olacak maaş promosyonu protokolüne Milli Eğitim İlçe Müdürü Kemal Gülistan ve Yapı Kredi Bankası Sanayi Şubesi Müdürü Elif Reyhan Sarıcalı imza attı.

ÇERKO VE GÜLİSTAN’DAN BAŞKAN GÜZEL’E ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ile birlikte Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında İlçedeki eğitim öğretim faaliyetleri gözden geçirilerek istişarelerde bulunuldu. Defne Belediye Bakanı İbrahim Güzel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’a teşekkür etti.

”HATAY OKUYOR” PROJESİ KOORDİNATÖR ÖĞRETMENLER TOPLANTISI YAPILDI

Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu Konferans salonunda yapılan toplantıya Milli Eğitim İlçe Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü Mahmut Doğan, proje ilçe koordinatörü ve okul temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ”Oku Allah’ın ilk emridir. Bu emir okumanın önemini anlatmaya yeter sanırım. İşte biz bu bilinçle çocuklarımıza, gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırmak için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Hatay okuyor projesi de bu çalışmalardan birisi, önemli olan bu çalışmalarda kazanım sağlamaktır. Biz öğretmenlere bu konuda büyük sorumluluklar düşmektedir. İnşallah bu projede hep birlikte önemli kazanımlar elde edeceğiz.” diyerek projede gönüllü olarak görev alan tüm katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra ilçe koordinatörü Hüseyin Özdemir tarafından sunum eşliğinde okul temsilcilerine bilgilendirme yapıldı.
Gülistan, ilçede durmak nedir bilmeden çalışmalarını ve eğitime katkılarını arttırarak sürdürüyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli