Antakya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Gıda Mühendisleri ve İl Tarım Müdürlüğü işbirliğiyle vatandaşların sağlığını korumak amacıyla 34 iş yerinde hijyen ve ruhsat denetimi gerçekleştirildi.
Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; vatandaşların sağlığını korumak için gıda üretim ve satışı yapan işletmelerin hijyen koşulları, ruhsat, stok ve son kullanma tarihi geçen ürünlerin kontrolleri yapıldığı ifade edildi. Yapılan denetimler sonucunda, standartlara uygun olmayan işletmelere gerekli uyarılar yapıldı.
Açıklamada bu denetimlerin düzenli aralıklarla yapıldığını, halkın sağlığı ve güvenliği için denetimlere devam edileceği belirtildi. Ayrıca vatandaşların da bu konuda duyarlı olmaları gerektiğine dikkat çekildi.

GENEL
26 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
26 Aralık 2025GÜNDEM
26 Aralık 2025GÜNDEM
26 Aralık 2025GÜNDEM
26 Aralık 2025GÜNDEM
26 Aralık 2025GÜNDEM
26 Aralık 2025
1
İSKENDERUN’UN EN BÜYÜK YOL PROBLEMLERİNDEN BİRİ ÇÖZÜLDÜ
5896 kez okundu
2
Uzun Çarşı esnafı çözüm bekliyor HBB uyuyor VARAN – 1
4355 kez okundu
3
YILMAZ: ANTAKYA’MIZ SAHİPSİZ DEĞİL
2576 kez okundu
4
HBB YOL ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
2441 kez okundu
5
BAŞKAN YILMAZ; “EZAN, ÇAN, HAZZAN SESLERİNİ AYNI ANDA DÜNYA’NIN BAŞKA HİÇBİR YERİNDE DUYAMAZSINIZ.”
1905 kez okundu