HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK DÖNEMİ!

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK DÖNEMİ!

ABONE OL
8 Nisan 2024 09:42
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK DÖNEMİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ da Cumhur İttifakı ortak Adayı MEHMET ÖNTÜRK, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yüzde 44,48 oyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Hayırlı ve mübarek olsun.

Hatay halkının teveccühleriyle, kıymetli hür iradelerini sandıklara yansıtarak ipi göğüsleyen taraf HATAY olmuştur. Kazanan HATAY olmuştur. Şahsım adına neticenin çok isabetli ve yerinde olduğunu düşünüyorum.

Neden mi? Bu kanaate sadece kendim karar vermedim. 6 Şubat depreminden sonra hakikaten % 85 i yıkılan, maddi manevi bir sıkıntı içerisine giren HATAY halkının kıymetli insanları ortaklaşa, ortak akılla ve kendi hür talepleriyle bu sonucu doğurmuştur.

Şimdiye kadar Cumhur ittifakına vermeyen seçmen kardeşlerimiz, tamamen sağduyulu yaklaşımla, hiçbir etki altında kalmaksızın, sandıkta vicdanları, akılları ve HATAY ilimizin geleceği adına oylarını kullanmışlardır.

Çok isabetli bir tercih kullandıklarını az sonra yapılacak adil hizmet anlayışı ile ne demek istediğimi fiilen göreceklerdir. Tüm Hatay halkına şahsımda bir hemşerileri olarak teşekkürü bir borç biliyorum.

CHP ve destekçileri YSK’ya itirazda bulunmuşlardır. Tabi ki kendi hukuki haklarıdır. Fakat ilçede, ilde yapılan itirazlar değerlendirilmiş ve seçim sonucunun değişmediğini, sonuca etkili olmayacağı görüldüğünden mazbata %44,48 ile seçim sonucunu kazanan MEHMET ÖNTÜRK’E  verilmiştir. Hayırlı olsun..

Bu saatten sonra yapılması gereken;

Memleketin kangren haline dönüşen, halkın zaruri ihtiyaçlarını bile gidermekten uzak ve bir türlü kalıcı çözüm üretilmeyen yerel problemlerine el atmak,

İşin ehli liyakatlisi ve toplum nezdinde karşılığı olan yöneticilerden oluşan bir güçlü yönetim oluşturmak ve icraata başlamak,

Yerel yönetim ve Genel yönetim el ele söz konusu HATAY ise gerisi teferruat diyerek hızla plan ve programlama doğrultusunda işe başlamak,

Hatay’ı adil ve asla ayırım yapmaksızın ki bu konuda seçilen MEHMET ÖNTÜRK net sözünü vererek, bu bakış açısından asla taviz vermeyeceğini döne döne ifade etti ve etmeye de devam etmektedir.

Hülasa; HATAY ilimizi ve 6 Şubat ile beraber hem can hem de maddi kayıpları olan bu kadim şehrimizi, siyaseti bir tarafa bırakarak;

Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanımız Mehmet ÖNTÜRK’ÜN ifadesiyle :

“1.700,000 insanımızı ayırım yapmaksızın haklarını, hukuklarını, koruyarak, adil bir şekilde siyaset üstü hizmet yapma sözünü veriyorum” samimi ifadesinin altına imzamı atıyorum.

Yeni dönem:  Birlik ve beraberlik içerisinde; vekilleriyle, bürokratlarıyla, belediye başkanlarıyla, STK’lar, odalar, üniversiteler, kıymetli halkımızla kenetlenerek, HATAY ilimizin ve insanlarının geleceğini inşa etme vakti hedefinde buluşmak  dileğiyle.. Hürmetle ..

En az 10 karakter gerekli