DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
STERLIN 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BIST %
BITCOIN 2040539-2,45%
Hatay
19°

AÇIK

16 21

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HATAY SOFRA LEZZETLERİ MERSİN MEZİTLİ’DE AÇILDI

HATAY SOFRA LEZZETLERİ MERSİN MEZİTLİ’DE AÇILDI

ABONE OL
9 Eylül 2023 15:06
HATAY SOFRA LEZZETLERİ MERSİN MEZİTLİ’DE AÇILDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hataylı girişimci Ahmet Sarıcalı ve eşi Gamzegül Sarıcalı’nın, Mersin merkez Mezitli ilçesinde hizmete sundukları Hatay Sofra Lezzetleri işletmesinin açılışı gerçekleşti.

Hatay Sofra Lezzetleri işyerinde yöresel peynir çeşitleri, tuzlu yoğurt, zeytin, salça, Hatay kahvesi, nar ekşisi, kuru dolmalık patlıcan, ceviz, yumurta gibi Hatay’ın yöresel ürünleri satılıyor. Hataylı hemşerimiz Ahmet Sarıcalı ve Gamzegül Sarıcalı’nın Mersin Mezitli ilçesinde açtığı Hatay Sofra Lezzetleri açılış törenine yoğun katılım gerçekleştirildi. Hataylı vatandaşların yoğun olarak yaşadıkları Mersin ilinde gerçekleşen açılışa Hatay basınının tanınmış simalarından Hatay Gazeteciler Cemiyetinin Kurucu Başkanı Ahmet Yetişen ve Sadullah Ergin de katılım sağladı. Yeni açılan işyerini ziyaret eden Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin, beraberinde Hatay Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı Ahmet Yetişen ile birlikte işyeri sahibi Ahmet Sarıcalı’ya Bordo-Beyaz Hatayspor atkısı hediye ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

SARICALI TÜM VATANDAŞLARI HATAY LEZZETLERİNİ TATMAYA DAVET ETTİ

Gazeteci Ahmet Yetişen’in yeğeni olan işletme sahibi Ahmet Sarıcalı, tüm Mersinlileri ve bu şehirde bulunan Hataylı hemşerilerini Hatay Sofra Lezzetleri işyerine ürünleri görmeye ve tatmaya davet etti.

Hatay Sofra Lezzetleri işletmesi Mersin Mezitli’de Bakanlık Caddesi üzerinde bulunan Akbank Mezitli Şubesi yakınında yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli