DOLAR 32,5168 0.12%
EURO 34,8419 0.12%
STERLIN 40,4653 -0.68%
ALTIN 2.496,970,52
BIST %
BITCOIN 20839411,02%
Hatay
13°

KAPALI

04 31

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Hataylı esnaflar bilgilendirildi”

“Hataylı esnaflar bilgilendirildi”

ABONE OL
25 Ekim 2022 22:31
“Hataylı esnaflar bilgilendirildi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

Hatay Ticaret İl Müdürlüğü ve Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları işbirliği ile kentte hizmet veren esnaflara yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek’in öncülüğünde gerçekleştirilen seminerde İlimizde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkârlara yönelik; Geleneksel İhracat, E-ihracat, İhracat Destekleri, İhracat İşlemlerine İlişkin Temel Esaslar ve İhracat Teşvik Sistemi konularında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Daire Başkanı Yavuz Selim Akçakale, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, SGK İl Müdürü Hamit Bal, Antakya Mali Müşavirler Oda Başkanı Jale Marufoğlu, Esnaf Oda Başkanları ve Esnaf Sanatkarlar katıldı.

ASIM ÇALIŞ İHRACATÇILARA ÖNEMLİ BİLGİLER VERDİ

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından Antakya Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonunda; İlimizde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkârlara yönelik; Geleneksel İhracat, E-ihracat, İhracat Destekleri, İhracat İşlemlerine İlişkin Temel Esaslar ve İhracat Teşvik Sistemi konularında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İhracat Genel müdürlüğünden uzman Asım Çalış tarafından değerli bilgiler paylaşıldı. Katılımın yoğun olduğu toplantıdan tüccarlar, önemli konularda bilgiler edinerek ayrıldı. İl Müdürü Halit İmrek tüm katılımcılara teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli