HATAYSPOR’DA SERKAN ÖZBALTA SESLERİ

HATAYSPOR’DA SERKAN ÖZBALTA SESLERİ

ABONE OL
4 Haziran 2022 13:43
HATAYSPOR’DA SERKAN ÖZBALTA SESLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ömer Erdoğan ayrılığının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Hatayspor, son olarak Altay takımında görev yapmış Serkan Özbalta ile anlaşma sağladı.

Genç, vizyoner, başarıya aç bir teknik direktörle çalışmak isteyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Hatayspor yönetimi, 43 yaşındaki teknik adam Serkan Özbalta ile büyük ölçüde anlaştı. Muhabirimiz Doğanay Yiğitoğlu, Serkan Özbalta’nın avukatıyla görüşerek anlaşmayı doğruladı.

Tarafların bir araya gelerek resmi imzaları atması bekleniyor.

Serkan Özbalta kimdir?

Serkan Özbalta, 5 Şubat 1979 tarihinde dünyaya geldi. 43 yaşındaki Özbalta, 1998 yılında Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı. Erzincanspor, Altay, Mersin İY, Keskinspor, Seyhan Belediye, Gümüşhane Doğan, Erciyesspor, Ünyespor, Maltepespor, Kahramanmaraş, Giresunspor, Bağlum Spor, Ofspor ve Bugsaş Spor gibi takımlarda futbolculuk yaptı.

İlk olarak 2015/16 sezonunda Keçiören altyapısında teknik direktör olarak, antrenörlük kariyerine adım atan Serkan Özbalta, 2017/18 sezonunda Keçiörengücü’nün, 2020/21 sezonunda da Manisa FK’nın teknik direktörü olarak görev yaptı. Özbalta son olarak 2021/22 sezonunda Altay’ın başına geçti ve Süper Lig ekibini 7 maç yönetti.

Spor Toto Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Altay’ın başında çıktığı 7 maçta 3 galibiyet elde eden Serkan Özbalta, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 11 puan toplayan genç teknik adam, 1.57 puan ortalaması yakaladı.

En az 10 karakter gerekli