Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 15 ilçedeki yollara uyarı ve yönlendirme levhalarının montajını gerçekleştiriyor.
HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ilçe merkezlerinden kırsal bölgelere kadar uzanan yollarda kendi planlaması ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalara uyarı ve yönlendirme işaretleri yerleştiriyor.
1 YILDA 9 BIN LEVHA MONTE EDILDI
HBB ekipleri, il genelinde sürüş güvenliği oluşturmak ve olası kazaların önüne geçmek hedefiyle son 1 yılda Büyükşehir’in kendi tesislerinde ürettiği 9 bin adet levhanın montajını gerçekleştirdi.
Daire başkanlığı yetkilileri, trafikte hayati öneme sahip olan uyarı ve yönlendirme levhalarının montajının il genelinde sürdürüleceğini açıkladı.
GENEL
13 Mayıs 2025KÖŞE YAZILARI
13 Mayıs 2025GÜNDEM
13 Mayıs 2025GÜNDEM
13 Mayıs 2025GÜNDEM
13 Mayıs 2025GÜNDEM
13 Mayıs 2025GÜNDEM
13 Mayıs 2025