Hatay Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım ağını genişletmek ve vatandaşlara daha güvenilir, konforlu ulaşım imkânı sağlamak amacıyla kırsal hizmet faaliyetlerini başlattı.
HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Antakya’da yer alan kırsal mahallelere yeni hatlar oluşturarak vatandaşların toplu ulaşım noktasında mağduriyet yaşamalarının önüne geçiyor.
Daire Başkanlığı, 13 farklı güzergâh oluşturarak toplu ulaşım ağında bulunmayan 21 mahalleye toplu taşıma hizmeti vermeye başladı.
Projenin detaylarını görüşmek için muhtarlarla yaptığı toplantıda, her mahalleye günde 3 sefer yapılacağını belirten yetkililer; muhtarların isteğine göre, güzergâhların ilçelerden mahallelere ve mahallelerden ilçelere olacak şekilde düzenleneceğini açıkladı.

GENEL
18 Kasım 2025KÖŞE YAZILARI
18 Kasım 2025GÜNDEM
18 Kasım 2025GÜNDEM
18 Kasım 2025GÜNDEM
18 Kasım 2025GÜNDEM
18 Kasım 2025GÜNDEM
18 Kasım 2025
1
İSKENDERUN’UN EN BÜYÜK YOL PROBLEMLERİNDEN BİRİ ÇÖZÜLDÜ
5856 kez okundu
2
Uzun Çarşı esnafı çözüm bekliyor HBB uyuyor VARAN – 1
4317 kez okundu
3
YILMAZ: ANTAKYA’MIZ SAHİPSİZ DEĞİL
2542 kez okundu
4
HBB YOL ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
2412 kez okundu
5
BAŞKAN YILMAZ; “EZAN, ÇAN, HAZZAN SESLERİNİ AYNI ANDA DÜNYA’NIN BAŞKA HİÇBİR YERİNDE DUYAMAZSINIZ.”
1868 kez okundu