DOLAR 32,4788 -0.2%
EURO 34,9823 0.37%
STERLIN 40,7053 0.28%
ALTIN 2.437,920,62
BIST %
BITCOIN 20989380,78%
Hatay
23°

KAPALI

04 15

İMSAK'A KALAN SÜRE

“HESOB’da fırıncı esnafın sorunları görüşüldü”

“HESOB’da fırıncı esnafın sorunları görüşüldü”

ABONE OL
24 Kasım 2021 11:16
“HESOB’da fırıncı esnafın sorunları görüşüldü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde artan girdi fiyatları ile mevcut imkanlarla ayakta kalmakta zorlanan ve zam kararı alınması gündemde olan fırıncı esnafının sorunları Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları’nda görüşüldü.

TESK Yönetim Kurulu Üyesi HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün evsahipliğindeki toplantıya Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Tarım İl Şube Müdürü Yusuf Yardımcı, Hatay Büyükşehir Belediyesi temsilcisi Mehmet Ali Dikkaya, ilçelerden gelen esnaf ve sanatkar odaları başkanları, fırıcıncılar odası başkanları ve Hatay Ticaret Odalarının temsilcileri katıldı. 2 kat artan un fiyatları, artan yaş maya fiyatları gibi çok sayıda kalemin döviz fiyatına bağlı olarak zamlanmasıyla zor günler geçiren fırıncı esnaflarının sorunlarının çözümü için yapılan istişarelerde diğer meslek odaları ve konfederasyonların aldığı kararlar karşılaştırıldı.

Çözüm yolları konusunda tüm tarafların bilgilendirmelerde bulunduğu toplantıdan alınacak kararların Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’na sunulacağı ve yeni bir fiyatlandırmanın yapılacağı belirtildi.

TEKSÖZ: ESNAFIMIZA HAYIRLI İŞLER DİLERİM

Toplantıyla ilgili açıklama yapan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, “Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Tarım İl Şube Müdürü Yusuf Yardımcı, Hatay Büyükşehir Belediyesi temsilcisi Mehmet Ali Dikkaya, ilçelerden gelen esnaf ve sanatkar odaları başkanları, fırıcıncılar odası başkanları ve Hatay Ticaret Odalarının temsilcileri ile birlikte bir toplantı yaparak Hatay’daki fırıncı esnafımızın sıkıntı ve sorunlarını istişare ettik. Çözüm yolları konusunda Ülkemizdeki diğer meslek odaları federasyon ve konfederasyonumuza taşımak üzere sıkıntıları tesbit ettik. Allah esnafımıza hayırlı işler nasip etsin” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli