“İnsan Hakları İnsani Hizmet Derneği’nden öğrencilere yardım”

“İnsan Hakları İnsani Hizmet Derneği’nden öğrencilere yardım”

ABONE OL
16 Eylül 2021 19:58
“İnsan Hakları İnsani Hizmet Derneği’nden öğrencilere yardım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reyhanlı’da kurulan ve faaliyetlerini sürdüren İnsan Hakları İnsani Hizmet Derneği, yeni eğitim öğretim sezonunda ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımlarda bulundu.

Dernek Başkanı Ömer Faruk Temel tarafından Eşref Mursaloğlu, 8 Temmuz İlköğretim Okulu ve Fatih İlköğretim okullarında gerçekleşen yardımlarda öğrencilere okul çantası ve kırtasiye yardımında bulunuldu. Yardım organizasyonuna Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çüter, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve Reyhanlı Öğretmenevi Müdürü Ahmet Aktepe de eşlik etti.

TEMEL: YARDIMLARIMIZI ÖĞRENCİLERİMİZE ULAŞTIRDIK

İnsan Hakları İnsani Hizmet Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel dağıtım organizasyonunun ardından yaptığı açıklamada, “Pandeminin etkisi altında geçen bir yılın ardından yüz yüze eğitimin başladığı yeni eğitim öğretim yılında da ilköğretim okullarındaki ihtiyaçlı öğrencilere kırtasiye ve okul çantalarını teslim ettik. Malumunuz okulların açılması ile öğrencilerin oluşan ihtiyaçları mevcut.


Biz de ‘Bu noktada neler yapabiliriz, öğrencilerimize nasıl bir katkıda bulunabiliriz?’ diye tefekkür ettik. Öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapma kararı aldık. Aldığımız bu karar kapsamında çalışmalara başladık. Ayrıca bir buçuk yıldır salgın nedeni ile öğrencilerimiz okullarından uzak kaldılar. Okulların açılmasını fırsat bilerek öğrencilerimize yardımlarımızı ulaştırdık. Çantalar içinde defterler, kalemler gibi öğrencilerin kırtasiye namına ihtiyaç duydukları ne varsa karşıladık. Cenab-ı Hak bu hayırda öncülük eden kardeşlerimizden razı olsun. Bu dönemsel çalışmanın yanında yetimlere yönelik yıl boyunca da çalışmalarımız sürüyor ve bundan sonra da sürdüreceğiz inşallah” ifadelerini kullandı. Başkan Temel, organizasyona katılan herkese teşekkür etti.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli