Kaşıkçı: Üreticilerimizi markalara ezdirmeyeceğiz

Kaşıkçı: Üreticilerimizi markalara ezdirmeyeceğiz

ABONE OL
28 Haziran 2021 13:55
Kaşıkçı: Üreticilerimizi markalara ezdirmeyeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, çeşitli sektörlerin temsilcileri ile buluşmalarına devam ediyor. Kaşıkçı son olarak ‘ Lojistik ve Salça ” sektörlerinin temsilcileri ve STK’lar ile bir araya geldi.

Lojistik sektörünün temsilcileri ile Reyhanlı Ticaret Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ve Meclis Başkanı Mahmut İri’nin ev sahipliğinde bir araya gelen KAŞIKÇI, lojistik sektörünün büyümesi, sürdürebilirliği ve problemleri ile ilgili olarak TBMM’de gündeme taşıyacağı konuları belirledi.

Reyhanlı’da; 173 adet C2 belgeli firma, 3000 ‘in üzerinde tır olduğunu belirten Kaşıkçı, ”Lojistik sektörü, tarımdan sonra ilçemizin en önemli geçim kaynağı” açıklamasında bulundu.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ MASAYA YATIRILDI

Sektör toplantılarının ikinci gününde Antakya’ya geçen MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı burada Salça Üreticileri ile bir araya geldi. Toplantı sonrası yaptığı açıklamada: ”Hatay’da faaliyet gösteren #Salça fabrikalarının temsilcileri ile bir araya geldik. 55 fabrika-işletmede, 1000 çalışan ile yıllık 600 bin ton domates ve biber işleme yıllık 100 bin ton salça üretimi yapılmaktadır. Salça sektörünün problemlerini ve çözüm önerilerini masaya yatırdık. Sonuç olarak yöresel salça üreticilerimizin küresel markalar karşısında ezilmelerine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli