KORKU YOK İNANMIŞA

KORKU YOK İNANMIŞA

ABONE OL
6 Ekim 2022 12:05
KORKU YOK İNANMIŞA
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Fikirlerinizi hiç kimse önemsemeyebilir, hatta beğenmeyebilir yorum bile yapmayabilir!

Sakın ha üzülmeyesiniz, siz önemsiyorsanız bu yeterlidir Her birimiz bize ruh üfleyenin ahitleşmiş elçileriyiz. Kendinize başkalarının değer biçmesine ve bir etiket, marka koymasına izin vermemeliyiz. Özümüze güvenmeliyiz yüzümüze vursun umudun, sevginiz kaynağı olan aşkın ışığı ki, sınırsız lezzet ve muhabbet sofrasına güvenle vurasınız o sihirli kaşığı.

ALLAH aşkı peygamber aşkı hangi gönülde yer tutmuş ise, sonsuz kaynağa bağlı hiç tükenmeyen, sönmeyen enerjiyle bağlantılı olur. Yeryüzü cenneti, gökyüzü ise okuduğu kitabı, idrak açan, uyan kulum mesajlarını aldığı, sınırsız güzellikte süslü seyretmeye doyamadığı ibretli tablosu olur.

 KUL iyi ahlak iman ve edep sahibiyse, korkmasın bir an kimselerden. Giydiği eskimeyen tevazu elbiseni asla kimseler alamaz onun elinden.

Doğruysan, Allah’tan başka kimsenin önünde asla eğime der, yüce kitabımız Kuran’da mana diliyle. Mesajı anladığınız vakit dünyada maddi makamda en yüksek olandan daha da değerlisiniz RABBİN yanında.

Zira Rabbimiz bizi kimsenin ezip üzmesine razı olmaz.

Siz kendinizden vaz geçmeyin,

Asla kendinizi ertelemeyin.

Süre kısa vakit dar boş vermek ve boş işlere vakit ayırmak için.

Allah cc ahseni takvim ile eşsiz yarattığını kimsenin bozmasına izin vermez ola ki, kulu kendi rızası ile HAK yoldan sapmış inkarcılardan olmasın…

Başkalarının sizi nasıl görmek istediği değil, sizin kendinize baktığınızda karşınızda ne görmek ve nasıl görünmek istediğiniz şeklide bakın kedi kendinize. Değerliyseniz alınıp satılamaz kâğıt bir mendil gibi kullanıp atılmasınız unutmayın.

Cesur, dayanıklı, kararlı iseniz sizden çok zeki ve yetenekli ama cesaretsiz insanlara galebe çalarsanız bundan emin olun.

Dik durun.

Ve elbette her birimiz Allah’ın bir tanesiyiz…

Bir eşimiz benzerimiz yok ve melekler secde emri almış

Huzurumuzda rabbimizden o vakit derdimiz ne? Başımız sadece Allah’a kulluk için eğilsin secdelere.

Falan müdür, falan başkan, falan bakan, falan komşu, bizi hiç beğenmiyormuş! Beğenmesin.

Sen, hak çizgisinden gidiyor ve

Dos doğru yürüyor, son durağın neresi olacağını bilerek, tevazunu koruyup alçak gönülle Hakka boyun büküyorsan, bırak başkaları seni aciz fakir çirkin ve işe yaramaz sansın. Sen geceleri, gafiller başını yatağa sokup horlarken, Allah cc huzurunda çöküp yüreğini secdeye serdiğinde, gözyaşınla ülken için Ümmeti Muhammed için dua ettiğinde, ‘O’ sana notunu verecek ve iki cihanda kemaliyle cennete cemaliyle aşkıyla ödüllendirecektir.

Hiç tasalanma, inanlara asla üzüntü yok iki cihanda. Sadece küçük sınavlar ve atlanacak engeller var bu fani dünyada. Yüreğindeki Aşkın ateşi gül bahçesine çevirir, zindanı ise saraya. Yusuf gözüyle görür,

Züleyha aklıyla vaz geçersin.

Kutlu yolculukta her zorluğu bir lütuf bilir ruhunu teselli edersin

Allah’ın rızasına, takdirine mazhar olan biri neyi kaybeder, onun gazabına uğrayan neyi bulur ki!

Mademki nasıl yaşarsak öyle öleceğiz, var mı ölüm şekliyle ilgili bir seçeneğimiz? Yok. Yani

Korktuklarımızdan emin miyiz?

Yolunuz mübarek, yününüz ak, tek sevdanız “Hak” kararlarınız dosdoğru olsun kardeşlerim…

Allah’ın selamı rahmeti bereketi üzerimize olsun. Sağlıcakla kalın hoşça kalın.

Sevgi saygı ve muhabbetle.

En az 10 karakter gerekli