Kumlu’da çalışmalar tam gaz sürüyor

Kumlu’da çalışmalar tam gaz sürüyor

ABONE OL
14 Ağustos 2021 12:28
Kumlu’da çalışmalar tam gaz sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Kumlu ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Deli öncülüğünde ilçe genelinde çalışmalar tam gaz sürüyor. Zabıta müdürlüğü ekipleri de denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler İlçe genelinde ve Semt Pazarlarında hem Pandemi denetimlerine hem de asayiş denetimlerine devam ediyor. İlçede kurulan semt pazarında maske mesafe ve hijyen kontrolünün yanı sıra Covit-19 salgını ile ilgili bilgilendirmeler yapmaya devam ediyor. Ayrıca ekipler vatandaşlardan gelen şikayetlere en iyi şekilde cevap verebilme noktasında çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

DELİ: MAHALLELER İÇİN KOLLARI SIVADIK

Belediye Başkanı Mehmet Deli, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Akkerpiç Sutepe Mahallesine yakışır bir yol için kollarımızı sıvadık. Fen İşleri müdürlüğü ekiplerince yapımı devam eden Sutepesi’nde çalışmaları yerinde inceledik. Asli görevimiz vatandaşlara belediye hizmetinin götürülmesinin ötesinde, önemli olanın gönüller kazanabilmektir. Bu ziyaretlerimizi yaparken hem vatandaşlarımızla gönül köprüsü kuruyor, hem de sorunlarını öğrenip, çözüm için gerekli çalışmalar yapıyoruz.

PARKLARIMIZ HİZMETE AÇILIYOR

İlçe genelinde park ve yeşil alanlarımızda yaz aylarına hazırlık çalışmaları devam ediyor. Ekiplerimizin parklarımızda yeşillendirme ve peyzaj çalışması ile parklarımız daha güzel bir hale gelecektir. Vatandaşlarımız park ve yeşil alanlarımızda daha güzel ortamda vakit geçirebileceklerdir. Özellikle bu pandemi sürecinde açık alanlara olan ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır. Bu bilinçle parklarımızı hassasiyetle takip ediyoruz. Hem temizliği, hem de çevre düzeni konusunda önemli çalışmalar yapıyor, uzman ekiplerden, peyzaj mühendislerimizden destek alıyoruz. Afrin Parkı çalışmalarımız ise ilçemize yeni bir nefes katması için; spor alanları, çocuk parkları, çay ocakları, mini büfeler ve yeşillendirmesi ise hızla devam etmektedir. Tüm bu çalışmalarımızı daha ekonomik ve seçici yapabilmek içinse belediyemiz bünyesinde bir adet Sera Kurulumu gerçekleştirdik. Seramızda kendi yetiştirdiğimiz bitkilerle park ve yeşil alanlarımızı artık kendimiz düzenleyeceğiz. Tüm bu çalışmalarda emekleri bulunan özellikle mühendisimiz ve harita teknikerimize, Kırıkhan Belediyesinden çalışmalarımıza destek veren Muhammed Tolga ve Ömrüm kardeşlerime ve tüm mesai arkadaşlarıma ve çalışanlarımıza teker teker teşekkürü borç bilirim” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli