“Milletvekili Çelik Kırıkhan ve Hassa’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi”

“Milletvekili Çelik Kırıkhan ve Hassa’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi”

ABONE OL
19 Ağustos 2021 11:53
“Milletvekili Çelik Kırıkhan ve Hassa’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Teşkilatı’nın AK Sultan’ı Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Kırıkhan ve Hassa programlarında duygu yüklü ziyaretlerde ve istişarelerde bulundu. Kahramanlar yurdu olarak bilinen Kırıkhan ve binlerce yıllık Türk mezarlarının bulunduğu Hassa ilçesinde temaslarda bulunan Vekil Çelik’e İl Sosyal Politikalar Başkanı Durdunaz Horoz, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, önceki dönem Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Güçlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. 

İLK DURAK VATAN ŞEHİDİ GÜLŞAH GÜLER’İN AİLESİ OLDU 

İlk durağı olan Kırıkhan’da 15 Temmuz’da Gölbaşı’nda hain FETÖ terör örgütünün düzenlediği saldırıda şehit olan Özel Harekât Polisi Gülşah Güler’in ailesini ziyaret eden Çelik, şehit Güler’in odasına geçtiğinde gözyaşlarını tutamadı. Güler’in anısının her zaman yaşatılacağını belirten Çelik, böyle bir evlada sahip olan anne babayı da canı gönülden kutladı. Vekil Çelik, şehit Güler’in ailesiyle yakından ilgilendi. Vekil Çelik Kırıkhan temasları kapsamında, Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik’i ziyaret ederek Şehit ve Gazi Koordinasyon Başkanlarıyla bir araya geldi.

 VEKİL ÇELİK KURSİYERLERE BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ 

Şehit Köy Koruyucusu Mikail Çetin’in ailesini, Gazi Yemliha İnci ve ailesini, Gazi Faruk Çağlı ve ailesini, Kırıkhan Engelli Koordinasyon Başkanı Mehmet Dal ve mahalle sakinlerini, Fatih Mahallesi Müzisyenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mustafa Gürol’u, Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Muhammet Tengi’yi, Gazi Faruk Çağlı ve ailesini, Kırıkhan 408 evler Mahalle sakinlerinden Merhum Mehmet Emin Gökay’ın kardeşi Yunus Gökay ve ailesini, Fatih Mahallesi’nde ikamet eden İsmet Doğan ve ailesini, Hatay Roman Abdal ve Domlar Birliği derneği başkanı Veysel Toplar’ı ziyaret etti. Bu arada kursta eğitim alan kursiyerlerle de sohbet eden Çelik, kursu tamamlayan kursiyerlere belgelerini takdim etti. Çelik ziyaretlerinin devamında, Şehit Ömer Küçük’ün annesini ziyaret ederek kendisiyle bir süre sohbet etti. 

HASSA’DA DA YOĞUN MESAİ GERÇEKLEŞTİ 

Kırıkhan temaslarını tamamlayan Çelik, günün kalan bölümünü de Hassa’ya ayırdı. Çelik burada da Hassa İlçe Teşkilat Başkanı Abdurrahman Nur, ilçe koordinatörü Selahattin Çolak ve Hassa Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla bir araya geldi. Ardından Harp Malülü Gazileri Şehit Dul ve yetimleri Derneği Hassa Temsilciliği Başkanı Fatih Demir’i, Hassa Terör gazilerinden Gökhan Konukman ve ailesini, Bitlis Şehidi Uzm. Çavuş Veysel Şirin’in ailesini, Şehit Bekçi Veli Ceylan’ın ailesini, Tunceli Şehidi Rıfat Fil’in anne ve babasını, Bintaş Mahallesi Başkan Yardımcısı Ahmet Asi Güner ve ailesini, Bintaş Mahallesi sakinlerinden Mustafa Akar’ı, Hassalı kadınların kurduğu Zeytindalı Kooperatifini, Şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Aksoy’un ailesini ziyaret etti. Ziyarette aileye taziye dileklerini ileten Vekil Çelik, ailenin her ihtiyacında her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. 

ÇELİK: ANLAMLI ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİK

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, bu günümüzü şehitler, gaziler ve kahramanlar yurdu olarak adlandırabileceğim Kırıkhan ve Hassa ilçelerimize ayırdık. Şehidimiz vatan kahramanımız Gülşah Güler’in aziz hatırasını yad ettik. Diğer şehit ailelerimize de Allah sabırlar versin diyorum. Allah ülkemize dirlik, birlik ve beraberlik versin. Ülkemiz için gözünü kırpmadan hainlerin karşısında duracak yiğitlerimiz oldukça bu ülkeye kimse hiçbir şey yapamaz Allah’ın izniyle. 

Bugünkü programlarda bizlere eşlik eden herkese teşekkür ediyorum. Koşturmacamıza her gün devam edeceğiz ve AK davamız uğruna mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber: Hikmet OTUZBİR)

www.hataybuyuksehirgazetesi.com 

En az 10 karakter gerekli