DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
STERLIN 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BIST %
BITCOIN 2073557-2,30%
Hatay
17°

KAPALI

16 20

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

“MİSİAD HATAY İLÇE YAPILANMALARINA BAŞLIYOR”

“MİSİAD HATAY İLÇE YAPILANMALARINA BAŞLIYOR”

ABONE OL
19 Şubat 2022 10:27
“MİSİAD HATAY İLÇE YAPILANMALARINA BAŞLIYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin çok sayıda il ve ilçelerinde memleket sevdalısı iş insanlarını bir araya getirerek yapılanma harekatı başlatan MİSİAD, Hatay’ın ilçelerinde de yapılanıyor.

Hatay’da iş insanlarını bir araya getirerek başarılı işlere imza atan MİSİAD Hatay İl Başkanı Gökhan Gençkol, Hatay’ın ilçelerini de kucaklamaya hazırlanıyor. Ahilik ilkelerini baz alarak “Güçlü yerli ekonomi, Güçlü Türkiye” sevdası ile inanmış Sanayici ve İşinsanları ile ülke menfaatlerine uygun iş insanlarını bir araya getirmeyi amaçlayan Memleketçi Sanayici İş İnsanları Derneği Hatay İl Başkanı Gökhan Gençkol, 15 ilçede temsilciliklerini açmak amacıyla yönetim kurulu ile istişarelerini sürdürdüklerini açıkladı.

İŞBİRLİKLERİYLE YENİ İŞ ALANLARI AÇILACAK

Konuyla ilgilenen ve ilçe temsilcisi olmak isteyenlerin kendileriyle irtibata geçmesini isteyen Başkan Gençkol, ilçe yapılanmalarıyla da işbirliği ağını genişletmek ve iş insanları arasındaki bağlantıların kuvvetlenerek iş dünyasına yeni kapılar açılmasını amaçladıklarını belirtti.

GENÇKOL: İLGİLENEN DOSTLARIMIZ BİZİMLE İRTİBATA GEÇSİN

MİSİAD Hatay İl Başkanı Gökhan Gençkol, ilçe temsilcilikleriyle ilgilenen iş insanlarının kendisi ve yönetim kurulu üyeleriyle irtibata geçmesini istedi. Başkan Gençkol yaptığı açıklamada; “MİSİAD Hatay il başkanlığı olarak Hatayımızın 15 ilçesinde ilçe başkanlıkları ve yönetimlerini oluşturmak için il yönetim kurulu üyelerimiz ve derneğimize gönül veren dostlarla birlikte ilçe başkanlık ve yönetim kurulu adaylıkları için istişarelerde bulunmaya başladık. Konuyla ilgilenen dostlarım tarafıma ulaşarak detaylı bilgi alabilir” ifadelerini kulandı.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli