DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1301 -0.02%
STERLIN 40,9635 -0.14%
ALTIN 2.291,970,65
BIST %
BITCOIN 22906571,96%
Hatay
13°

AÇIK

18 59

AKŞAM'A KALAN SÜRE

“MİSİAD Hatay’da İlçe Yapılanmalarına hız verdi”

“MİSİAD Hatay’da İlçe Yapılanmalarına hız verdi”

ABONE OL
22 Nisan 2022 14:07
“MİSİAD Hatay’da İlçe Yapılanmalarına hız verdi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genel Başkanlığını İş İnsanı Feridun Öncel’in, Hatay İl başkanlığını ise Gökhan Orçun Gençkol’un yaptığı Memleketçi Sanayici İş İnsanları Derneği Başkan Gençkol’un öncülüğünde MİSİAD Hatay’da yapılanmasına tüm hızıyla devam ediyor.

 Dörtyol’da Tufan Can ve Defne’de Tayfun Polat’ın ardından Altınözü İlçe başkanlığına da Abdulhamit Cihanoğlu’nun atandığını açıklayan Gençkol, diğer ilçeler için de görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

İŞ İNSANLIRIMIZ İLE İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ

Ahilik ilkelerini baz alarak “Güçlü yerli ekonomi, Güçlü Türkiye” sevdası ile inanmış Sanayici ve İşinsanları ile ülke menfaatlerine uygun iş insanlarını bir araya getirmeyi amaçlayan Memleketçi Sanayici İş İnsanları Derneği Hatay İl Başkanı Gökhan Orçun Gençkol, 3 ilçeye başkanlıkların atandığını açıkladı. Gençkol, “Hatay genelinde kentimize ve ülkemize faydalı olduğuna inandığımız iş insanlarımızı kısa zamanda MİSİAD bünyesinde toplayarak ilimize dönük bütüncül, çözüm odaklı ve iş dünyasının sorunlarına karşı duyarlı bir şekilde faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Ayrıca ilçelerimiz genelinde yapılanma çalışmalarına da devam ediyoruz. Şubeleşme konusunda iş insanlarımız ile gerekli her türlü işbirliğine açığız ve hazırız” ifadelerini kullandı.

3 İLÇE BAŞKANIMIZA GÖREVLERİ HAYIRLI OLSUN

Atama ve görüşmelerin önümüzdeki dönemde hızlanacağını belirten Gençkol, “Dörtyol’da Tufan Can ve Defne’de Tayfun Polat’ın ardından Altınözü İlçe başkanlığına da Abdulhamit Cihanoğlu getirildi. 3 başkanımıza da görevlerinde başarılar diliyorum. İlçelerimiz için en uygun isimlerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

CİHANOĞLU: GÖREVİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİM

Memleketçi Sanayici İş İnsanları Derneği Altınözü İlçe başkanlığına atanan Abdulhamit Cihanoğlu, görevini layıkıyla yerine getirmek, Altınözü’ne ve Hatay’a hayırlı hizmetlerde bulunmak için var gücüyle çalışacağını belirtti. Cihanoğlu; “MİSİAD; birleştirici, bütünleştirici, kucaklayan mütevazı, birbirinin eksiğini kapatmaya, sevincini paylaşmaya adanmışların ortaklığıdır. Bu minvalde çalışmalarımızı İl başkanımız Gökhan Orçun Gençkol ve Genel Başkanımız Feridun Öncel öncülüğünde sürdüreceğiz. İlçemizde iş insanları ile görüşmeye, MİSİAD’ı büyütmeye başlayacak, derneğimizin bayrağını her yere dikeceğiz” dedi.

Başkan Gençkol, Cihanoğlu’na yetki belgesini de takdim etti.Haber: Hikmet OTUZBİRwww.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli