DOLAR 32,4947 0.14%
EURO 34,7499 0.06%
STERLIN 40,5931 0.32%
ALTIN 2.488,451,08
BIST %
BITCOIN 20715334,00%
Hatay
21°

AÇIK

19 15

AKŞAM'A KALAN SÜRE

“Ömer Fırat, Oflazoglu’nun başarısını tebrik etti”

“Ömer Fırat, Oflazoglu’nun başarısını tebrik etti”

ABONE OL
31 Mart 2022 22:00
“Ömer Fırat, Oflazoglu’nun başarısını tebrik etti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maxisu pompa&motor işletme sahibi iş insanı Ömer Fırat, Türkiye’nin en başarılı işletmelerinden ABF Elektrik ve Maxisu Hatay Bayisi iş insanı Ferit Oflazoğlu’nu ziyaret etti.

Başarılı çalışmalarıyla bölge birincisi olan ve adını ülke genelinde duyuran ABF Elektrik ilçe bayilerini dolaşan Fırat, çalışmaları yakından inceledi. Ferit Oflazoglu’nun çalışmalarını son derece başarılı bulan Fırat, Oflazoğlu’nu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Fırat Hatay temaslarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Hatay’da Başarılı çalışmaları ile Maxisu ile üçüncü yılında Hatay bölgesinde Dalgıç pompa motor sektöründe pazar lideri olan ABF elektrik Ferit Oflazoglu ile beraber ilçe bayilerini ziyaret ettik başarılı çalışmalarından dolayı Hatay’da başta Ferit beye ve ilçe bayilerine Maxisu Submersible Motor Pump adına teşekkür ediyorum” dedi.

OFLAZOGLU’NDAN FIRAT’A TEŞEKKÜR

ABF Elektrik Ferit Oflazoglu, Hatay’a büyük değer veren ve her fırsatta Hatay’a gelerek desteklerini ileten iş insanı Ömer Fırat’a teşekkür ederek, daha güçlü şekilde çalışma yaparak, ilk önce komşu ülkelere, ardından da dünyanın çok sayıda noktasına ulaşma hedefinde olduğunu belirtti. Ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğu Fırat’a teşekkürlerini ileten Oflazoglu, ilçe bayilerine de iyi çalışmalar diledi.

Ziyaretler, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli