DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
STERLIN 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BIST %
BITCOIN 20803442,61%
Hatay
12°

KAPALI

12 39

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

TEKİN URHAN'IN FİRMASI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

TEKİN URHAN'IN FİRMASI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

ABONE OL
16 Şubat 2021 07:32
TEKİN URHAN'IN FİRMASI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hataylı işadamı Tekin Urhan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Cryocan firması, büyük bir projeye imza atarak, Irak Demiryolları için ürettikleri vagonların ilk teslimatını yaptı.
Vagon üretiminin ilk teslimatı Kocaeli’nde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Irak Demiryolları için üretilen vagon tankları yolcu etmeden önce tesisi gezdi ve hemşehrimiz işadamı Tekin Urhan’ı başarılarından dolayı kutladı.
URHAN: İLK TESLİMATI GÖNDERİYORUZ, DEVAMI GELECEK
Cryocan Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Hataylı işadamı Tekin Urhan, Bakan Varank’a yaptığı sunumda, 10 yıldır Dilovası’nda kriyojenik ve basınçlı kaplar imal ettiklerini belirterek, ürünlerin likit sanayi gazlarının depolanmasında kullanıldığını, tasarımın, Ar-Ge ve üretimi tamamen Dilovası’ndaki tesislerde gerçekleştirdiklerini söyledi.
Irak’ın toplam 2 bin vagon tankla petrol taşımacılığını demir yoluna kaydırmayı planladığı bilgisini veren Urhan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Irak Demiryolları şu anda petrol taşımacılığını kara yolundan demir yoluna kaydırmak üzere bir proje yürütüyor. Irak Demiryolları bu projede yoluna Cryocan ile yürümeye karar verdi. Şu anda 50 tankın ilkini gönderiyoruz. 400 adede kadar devam edecek bu üretim. 2022 yılının sonuna kadar teslimatlarımız devam edecek.”
Urhan, Irak Demiryolları için üretilecek 400 vagon tanktan üretimi tamamlanan 50’sinin sevkiyatına başlandığını dile getirdi ve 2021 sonuna kadar 100 tank vagonun daha üretimini tamamlayarak Irak’a teslim etmeyi hedeflediklerini açıkladı.
TEKİN URHAN’IN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINI YAPTIĞI CRYOCAN FİRMASI TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN FİRMALARI ARASINDA
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, fabrikayı gezerek, firmanın yönetim kurulu başkanı Tekin Urhan’dan bilgi aldı ve daha sonra üretim tesislerini gezerek, üretimi tamamlanan vagon tanklarını inceledi.
Irak’a gönderilmek üzere tırlara yüklenerek yola çıkan ilk vagonları uğurlayan Varank, Gebze ‘de 2009’da kurulan Cryocan’ın yüzde 70 büyüme ortalamasıyla Türkiye’nin en hızlı büyüyen firmaları arasına girdiğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli