UMUT, GÜVEN, SEVGİ

UMUT, GÜVEN, SEVGİ

ABONE OL
25 Ocak 2023 13:15
UMUT, GÜVEN, SEVGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir inşaatın ana malzemesi demir, çimento, kumdan oluşur.

Estetik ve güzellik katmak yaşanır hale gelmek için kullanılacak malzemelerin tamamı öncelikli olan kaba inşaatı oluşturan malzemelerin usta ellerde şekil almasından sonra gelir.

İnsan ilişkilerinde de, güven, saygı, umut ve sadakat sonrası sevgi ve muhabbet oluşur..

Her ilişkide ana ihtiyaç budur.

Gerek aile gerekse sosyal ve siyasal hayatımızda bu temel üzerine oturmayan hiçbir ilişki sürdürülebilir olmayacaktır.

Makamların yücesi, güvenilir olmak, davaların en yücesi bezli canı koymaktır.

Davamız ülkemiz ise, serden geçeriz yardan geçeriz, sille yeriz, tokat yeriz, ama asla davamızdan ‘vaz’geçmeyiz.

Can’ı tende koyan yüce Allah

Türk milleti, kalkın yallah. Derdi, ülkesi olmayanın, aldığı nefes, külliyen ziyandır. Düşün nasıl da sarmış etrafımızı bunca yılan, bunca çıyan. Derdimiz, güzel söz etmek değil haşa, güzel olanı yaymak vefa borcumuzdur yüce Allah’a.

Yetmedi mi bunca uyku, rehavet bize. Yalnızım diyen ve etrafında kimlerin olduğunu bilmediğimiz bir lider var karşımızda. Onu, onlara mı bırakacağız? Asla.

15 Temmuz şuuru diri kalmalı hafızalarda. Daima yenilenmeli Hangi dava emek vermeden, alınlar terlemeden, gözyaşı dökmeden, incinmeden, rahatı terk etmeden zaferle taçlanır ki kardaşlar? Ömrünü ülkesine adayan yiğitler ardında dullar, yetimler, öksüzler, gözü yaşlı ana, babalar, kardaşlar bıraktı. Onlara hiç mi borcumuz yok.

Sıcacık evlerimizde telefon  tuşlara basarak birbirimizle muhabbet ederken acaba..?!

Milletin meclisinde, 85 milyon önünde nasıl davranacağını,

nasıl konuşacağını, adabı edebi ahlakı, siyasi etik kuralları hiç  bilmeyen vekilleri seyretmek üzmüyor mu bizleri yıllardır??!!

Yazık çok yazık…Biz bunlara layık mıyız diyeceğim !!! Demek ki layığız. Ellerine yetkiyi, altlarına kürsüyü kim koydu? Bunlar çizmeyi de, çizgiyi de çoktan aştı. Ve Müslüman Türk milleti doldu da taştı. Ne bu yaaaa..

Yalan dolan rezillik diz boyu. Her boy pabuçla lak lak..

Anlayamadık bunlar ne ayak.

Paçoz, tembel, agresif, muhalefet var’mış ,gibi yapmaktalar..

Ama vallahi hiç olmasalar daha faydalı olacaklar..

Hem seçmenini, hem hükümeti oyalayarak milli şuur düşmanı kim varsa birleşik ihanet şirketi gibi çalışıyorlar. Türkiye’nin ilerlemesini sekteye uğratıp Erdoğan düşmanlığı ile kör olmuş gözleri yüzünden yakıp yıkmayı, kırıp dökmeyi göze almışlar ki bunlar bu ülkeye

Sadece koca bir takozlar.

Bu kutlu milletin kaderi, odun gibi insanlara bırakılırsa, odunlar bir gün tutuşup hem kendini hem de çevresini kül edecektir Bu odunlar ki, kendi ocaklarında yanmayı becerememiş, kapı önüne konmuş 7 benzemezler.

Uyanmalı derim uyanmalı. Uyandırmalı aksi halde uykuda

Telef olacağız maazallah.

Bunların niyeti çok kötü çok.

Sandıkla alamazsak, zorbalıkla

Makam işgal ederiz anlayışında

Artık birbirimizle uğraşma vakti geldi geçti can dostlar. Bütün dünyanın merakla beklediği bir Türkiye seçimi var önümüzde tüm dengeleri değiştirecek. Benzetme yaparak anlatmam gerekir ise; hazırlayacağımız asrın en mükemmel yemeği olacak biz ne bulursak değil, en kaliteli malzeme, en profesyonel aşçılar en deneyimli servis elemanları ile masayı kuracak, onlara on parmak ısırtacağız Biiznillah. Hele ki Hatay çok önem arz ediyor çok.

Burada her adamın kaldıracağı bir yük olmaktan çıkmıştır…

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Hepimiz yoksul mahallelerde gezmeli, dua ve gönül almalıyız İnanın şu görünmeyen iyiler olmasaydı burası çoktan bitmişti zaten.

Allah cc devletimizin bekasını, milletimizin sadakatini, vefasını daim kılsın, reisimize sıhhat ve afiyet içinde, uzun ömür versin. Amin amin amin.

Sevgi saygı muhabbetle, hoşça kalın sağlıcakla kalın.

En az 10 karakter gerekli