Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, vatandaşlara Tıbbi Aromatik Bitkilerin fidanlarının ücretsiz olarak dağıtılacağını açıkladı.
Başkan Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Atıl Tarım Arazilerinin, Tıbbi Aromatik Bitkilerin ekimi ile tarıma kazandırılarak tarımsal hasılanın artırılmasına yönelik yatırım projesi için başvuruların kabul edildiğini belirtti.
BAŞVURULAR İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE
Başkan Yalçın: “Cumhurbaşkanlığı Finansmanı ile Tarım Bakanlığı koordinatörlüğünde yürütülen; Atıl Tarım Arazilerinin, Tıbbi Aromatik Bitkilerin ekimi ile tarıma kazandırılarak tarımsal hasılanın artırılmasına yönelik yatırım projesi kapsamında; Yayladağı Belediyesi destekleriyle ilçemizde Tıbbi Aromatik Bitkilerin yetiştirilmesine yönelik tabloda görülen fidanları çiftçilerimize ulaştıracağız. Ekim yapmak isteyen çiftçilerimizin İlçe Tarım Müdürlüğüne başvuru yapması gerekmektedir” dedi.
GENEL
11 Mayıs 2025KÖŞE YAZILARI
11 Mayıs 2025GÜNDEM
11 Mayıs 2025GÜNDEM
11 Mayıs 2025GÜNDEM
11 Mayıs 2025GÜNDEM
11 Mayıs 2025GÜNDEM
11 Mayıs 2025