“Yayladağı’nda sorunlara anında çözüm”

“Yayladağı’nda sorunlara anında çözüm”

ABONE OL
27 Mayıs 2021 22:42
“Yayladağı’nda sorunlara anında çözüm”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediyesi tarafından ilçedeki problemlerin daha hızlı çözülmesi amacıyla başlatılan Whatsapp iletişim hattı vatandaşlar tarafından gönderilen ihbarları anında cevaplayarak sorunları çözüme kavuşturuyor, ayrıca Hatay’da İlk defa whatsapp iletişim hattı Yayladağı Belediyesinde başladı.

YALÇIN: VATANDAŞIMIZIN İSTEKLERİNİ ANINDA CEVAPLANDIRIYORUZ

Yayladağılı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Whatsapp iletişim hattına gelen taleplere ilgili kişiler tarafından anında cevap verildiğini hatırlatan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Hayata geçirdiğimiz Whatsapp ihbar hattı ilçemizde yaşayan vatandaşlar belediye ile ilgili taleplerinin çözümü için, günümüzün en yaygın hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp’ı kullanarak sorunlarını iletmeye devam ediyor. Yayladağı Belediyesi İletişim Merkezi Whatsapp hattı üzerinden 2020 yılı başından bugüne kadar yaklaşık binlerce vatandaşımız ile görüşme sağlanmıştır. Bu görüşmeler neticesinde belediyemiz ile alakalı olan konularda başvurular alınmış sorumluluk alanımız dışında olan konular ile ilgili olarak da vatandaşımıza gerekli bilgilendirme ve yönlendirme yapılmıştır. Belediyemiz sorumluluğunda olan konular ile ilgili şimdiye kadar binlerce adet başvuru kaydı yapıldı. Bu başvurular ilgili müdürlüklere iletilmiş ve çoğunlukla da sonuçlandırılmıştır. Whatsapp hattından gelen talepleri sonuçlandırma oranımız yüzde 97’dir. Bu büyük bir başarı. Bunda katkısı olan ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bundan sonrada gelen her talebe anında cevap vermeye, talepleri gidermek için gayret göstermeye devam edeceğiz.

3 ADIMDA HIZLI ÇÖZÜM

Mesajınıza AD-SOYAD-İLGİLİ YERİN ADRESİNİ ekleyerek bize gönderin sorunları beraber çözelim.

Vatandaşlarımızın gerek yazarak, gerek fotoğraf veya video göndererek direkt olarak yetkililere ulaştıracağı istek, talep ve şikâyetleri ilgili birimlere aktarılarak değerlendirilmeye alınacak ve ekiplerimiz tarafından en hızlı şekilde çözüme kavuşturulacaktır. Yayladağı Belediyesi’nin başarısında vatandaş odaklı hizmeti her zaman ön planda olmuştur. Şehrimizin gelişiminde ve değişiminde belediyenin yönettiği değil, halkımızın da katılımlarıyla yönetilen bir belediye anlayışını kendimize ilke edindik. Talep ve önerileriniz bizim için kıymetlidir” diye konuştu.

HALKIMIZ BİZLERLE ANINDA İRTİBAT KURABİLİR

Yayladağı halkına 7/24 hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Yalçın, “Vatandaşlarımız bu güne kadar olduğu gibi 0501 326 31 31 numaralı Whatsapp hattımızdan yine bizlerle anında iletişim kurmaya devam edebilirler” dedi.

En az 10 karakter gerekli