AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik’i makamında ağırladı.
Yayman, ziyarette Kırıkhan’ın öncelikleri, ilçede devam eden çalışmalar ve vatandaşların talepleri üzerine detaylı bir istişare yapıldığını belirtti.
KIRIKHAN’IN ÖNCELİKLERİ VE YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI
Yayman, “Kırıkhan Belediye Başkanımız Ömer Erdal Çelik bizleri makamımızda ziyaret etti. Her zaman olduğu gibi samimiyeti, güler yüzü ve Hatay’a olan güçlü sevgisiyle bizleri karşıladı. Kırıkhan’ımızın öncelikleri ve hemşehrilerimizin talepleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlçemizin yanında, hemşehrilerimizin emrindeyiz. Başkanımız Ömer Erdal Çelik’e yakın ilgisi için gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
YATIRIMLARA DESTEK SÜRECEK, İLÇENİN SORUNLARI İÇİN GİRİŞİMLER ARTACAK
Ziyarette ilçeye kazandırılması planlanan projeler, özellikle altyapı ve üstyapı çalışmaları, sosyal hizmetler ve vatandaşların beklentileri de ele alındı. Yayman, Kırıkhan’ın kalkınması için yürütülen çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini ve ilçenin sorunlarının çözümü için ilgili bakanlıklarla koordinasyonu sürdüreceklerini ifade etti.
YAYMAN, ÇELİK’E TEŞEKKÜR ETTİ
Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik ise, Yayman’a ilçeye gösterdiği yakın ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, Kırıkhan’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmalarının hız kesmeden süreceğini vurguladı.
İki isim, Kırıkhan’ın geleceği için iş birliğinin güçlenerek devam edeceğini belirterek görüşmeyi karşılıklı memnuniyet dilekleriyle noktaladı.
GENEL
12 Eylül 2025KÖŞE YAZILARI
12 Eylül 2025GÜNDEM
12 Eylül 2025GÜNDEM
12 Eylül 2025GÜNDEM
12 Eylül 2025GÜNDEM
12 Eylül 2025GÜNDEM
12 Eylül 2025