Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz mesajında, bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı en önemli günler olduğunu vurguladı.

Başkan Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi; “Ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir.
Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bayramlar, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağdır. Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin daha da yoğun yaşandığı bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir.
Bu duygularla idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ederim.”
GENEL
29 Ekim 2025KÖŞE YAZILARI
29 Ekim 2025GÜNDEM
29 Ekim 2025GÜNDEM
29 Ekim 2025GÜNDEM
29 Ekim 2025GÜNDEM
29 Ekim 2025GÜNDEM
29 Ekim 2025
1
İSKENDERUN’UN EN BÜYÜK YOL PROBLEMLERİNDEN BİRİ ÇÖZÜLDÜ
5838 kez okundu
2
Uzun Çarşı esnafı çözüm bekliyor HBB uyuyor VARAN – 1
4306 kez okundu
3
YILMAZ: ANTAKYA’MIZ SAHİPSİZ DEĞİL
2527 kez okundu
4
HBB YOL ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
2398 kez okundu
5
BAŞKAN YILMAZ; “EZAN, ÇAN, HAZZAN SESLERİNİ AYNI ANDA DÜNYA’NIN BAŞKA HİÇBİR YERİNDE DUYAMAZSINIZ.”
1856 kez okundu