Hatay Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Haziran ayı olağan meclis toplantısı sonrasında basın açıklaması gerçekleştirerek Hatay’ın yararına olan tüm hizmetlerin destekçisi olduklarını, asfaltlama çalışmaları için istenen ödenek aktarılması talebine evet oyu kullandıklarını bildirdiler.

Cumhur İttifakı Meclis Grubu adına açıklamayı yapan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz konuşmalarında şunları kaydetti; “Bugün gerçekleştirilen Büyükşehir Meclisi’nde daha önce Büyükşehir Belediye Başkanının bizden istediği 169 Milyon ödenek talebini 200 milyon olarak verdik. Sayın İl Başkanımızın basın mensuplarımıza da daha önce açıkladığı gibi biz Hatay’ımızın hayrına olan her şeyin yanındayız. Kesinlikle engelleme söz konusu değildir. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.
Bu düşüncelerle tekrar Cumhur İttifakı İl Başkanları Sayın Murat Adal ve Sayın Adem Yeşildal’a, şükranlarımı sunuyorum. Onayladığımız bu ödenek ile 15 ilçemizde belirlenen cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilecek. Tüm bu cadde ve sokaklarda yapılacak hizmetlerin takipçisi olacağız.”
Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli ise konuşmasında; “ İnsanlarımız yollarda artık engellere takılmasın, çukurlara düşmesin istiyoruz. Bununla beraber istenmiş olan ortalama 169 küsür liranın üzerine bizler de 15 milyon katarak 185 Milyon olarak, ayrıca Ayakkabıcılar sitesi için bizden talep edilen 15 milyon Tl’yi hiç değiştirmeden aynı şekilde kabulünü sağladık. Ben burada emeği geçen başta MHP İl Başkanımıza, AK Parti İl Başkanımıza, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, Hatay halkı huzurunda şükranlarımı sunuyorum hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.
GENEL
14 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025
1
İSKENDERUN’UN EN BÜYÜK YOL PROBLEMLERİNDEN BİRİ ÇÖZÜLDÜ
5881 kez okundu
2
Uzun Çarşı esnafı çözüm bekliyor HBB uyuyor VARAN – 1
4342 kez okundu
3
YILMAZ: ANTAKYA’MIZ SAHİPSİZ DEĞİL
2564 kez okundu
4
HBB YOL ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
2429 kez okundu
5
BAŞKAN YILMAZ; “EZAN, ÇAN, HAZZAN SESLERİNİ AYNI ANDA DÜNYA’NIN BAŞKA HİÇBİR YERİNDE DUYAMAZSINIZ.”
1893 kez okundu